1
Produse

 

Un mijloc de încredere

pentru albirea dinţilor

 

Vaste cercetări în domeniu şi o serie de studii clinice indică faptul că tratamentul de albire al dinţilor sub supravegherea unui stomatolog acreditat şi calificat să folosească Philips Zoom nu îţi oferă numai dinţi mai albi, ci şi sentimentul de siguranţă. Formula de albire Philips Zoom destinată administrării la domiciliu conţine Relief ACP, care conferă danturii mai multă strălucire şi protejează smalţul dinţilor. Spre deosebire de tratamentele aflate pe piaţă, Philips Zoom nu provoacă efecte secundare asupra eventualelor proceduri de reconstituire dentară (plombe sau coroane), nici nu uzează, înmoaie, degradează sau slăbeşte structura smalţului. În plus, fiind un tratament administrat de către propriul stomatolog, vei şti că reprezintă opţiunea cea mai sigură şi mai sănătoasă pentru zâmbetul tău.

Menţinerea efectelor secundare

la un nivel minim

 

Unele persoane se pot confrunta cu o temporară sensibilitate crescută a dinţilor la rece în timpul sau după tratament. Aceste simptome dispar în decurs de una până la trei zile după tratament. Această sensibilitate temporară poate avea un nivel minim în cazul unor persoane, în timp ce altele o vor asocia cu senzaţia ce apare atunci când mâncăm îngheţată . Stomatologul te va avertiza asupra efectelor secundare şi este posibil să îţi administreze un gel de fluorizare care va diminua efectul oricărui tip de sensibilitate temporară. În plus, substanţa ACP din formulele Philips Zoom destinate administrării la domiciliu, pot ajuta la reducerea senzaţiei de sensibilitate prin netezirea oricăror imperfecţiuni ale smalţului, iar Philips Zoom WhiteSpeed este prevăzut cu opţiuni de reglare a intensităţii în vederea asigurării unui grad maxim de confort pentru pacient. De fapt, 99% dintre pacienţi au raportat o uşoară sensibilitate sau chiar lipsa acesteia în urma tratamentului de albire cu Philips Zoom WhiteSpeed.

Serviciu de garanţie

 

Dacă, în termen de doi ani de la achiziţionarea produsului original, mânerul sau încărcătorul periuţei de dinţi prezintă defecte de material sau de manoperă, noi îl vom înlocui.

 

Află mai multe

Calender

Sonicare Airfloss

 

 

Sonicare AirFloss te ajută să efectuezi o curăţare în profunzime în fiecare zi, eliminând neplăcerile legate de utilizarea aţei dentare.

 

Află mai multe

Airfloss

Eliminaţi mai multa placa bacteriana

 

Schimbaţi capul de periere odată la fiecare 3 luni pentru o curăţare mai eficientă cu 28%.

 

 

Află mai multe

Brush head

Fii la curent cu toate noutăţile

Fii primul care află despre noile produse de igienă orală şi ofertele noastre speciale.

Înregistrează-ţi produsul

Inovaţia începe cu tine.

Află despre noile inovaţii Philips şi motivul pentru care inovăm.

 

Inovaţia Philips

Ai nevoie de ajutor?

 

031- 630-0043 *

L– V: 09:00 - 17:00
*Costuri suplimentare pot fi aplicate de către furnizorul tău de telefonie (mobilă)

Zâmbet strălucitor

 

Află care periuţă de dinţi ţi se potrivește cel mai bine.

 

Vizualizează produsele Sonicare