0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

   

  De ce să alegi Philips Zoom?

   

  Philips Zoom se află pe primul loc în topul tratamentelor de albire profesională solicitate cel mai frecvent de către pacienţi. Peste 10 milioane de pacienţi au folosit deja Zoom pentru a avea un zâmbet mai strălucitor şi mai sănătos.

  Cum funcţionează?

   

  Philips Zoom a fost creat de stomatologi pentru stomatologi şi pune accentul pe reducerea efectelor secundare şi îmbunătăţirea siguranţei, oferind în acelaşi timp rezultate de înaltă calitate. Cu Philips Zoom WhiteSpeed, gingiile tale vor fi protejate cu atenţie printr-un strat special aplicat pe acestea înainte ca stomatologul să administreze binecunoscutul gel de albire pe bază de peroxid de hidrogen. Sursa de lumină cu LED a Acceleratorului lămpii de albire Philips Zoom WhiteSpeed acţioneaza asupra gelului de albire, accelerând procesul şi îmbunătăţind rezultatul de albire cu până la 40%.

  Cunoştinţele noastre privind

  folosirea luminii în procesul de albire.

   

  Tratamentul nostru Philips Zoom WhiteSpeed, destinat utilizării în cabinetul medicului stomatolog, foloseşte tehnologia cu activare la lumină pentru obţinerea unor rezultate mai bune. Este dovedit clinic ca albeste dintii pana la 6 nuante intr-o ora, tehnologia noastra LED fiind cu 40% mai eficienta decat sistemele fara tehnologie activata de lumina.

  Un zâmbet alb înseamnă un zâmbet sănătos

   

  Cu Philips Zoom, un zâmbet mai alb, este şi un zambet mai sănătos. Produsele noastre de albire in cabinet si formulele de albire acasa sunt singurele tratamente de albire care utilizeaza ACP (fosfat de calciu amorf) care este dovedit clinic ca ajută la reducerea sensibilităţii dentare, protejarea smalţului şi îmbunătăţirea luciului şi a texturii netede a dinţilor tai*.

   

  *in vitro

  Albire profesională pentru

  rezultate optime

   

  Philips Zoom este disponibil numai la cabinetul medicului stomatolog, pentru a asigura unui nivel optim de siguranţă, fiind folosit în diverse tipuri de tratament şi concentraţii pentru a răspunde nevoilor tale specifice.

  Patient

  Ştiai că?

  Compact

  Relief ACP şi pasta de dinţi Fluoridex Sensitivity Relief

  pot ajuta la gestionarea sensibilitatii?

   

  Ştiai că?

  Philips Zoom se află pe primul loc în topul tratamentelor de albire solicitate cel mai frecvent de către pacienţi.*

   

  *In SUA.

  Serviciu de garanţie

   

  Dacă, în termen de 2 ani de la achiziţionarea produsului original, mânerul sau încărcătorul periuţei de dinţi prezintă defecte de material sau manoperă, noi îl vom înlocui.

   

  Află mai multe

  Calender

  Sonicare Airfloss

   

   

  Sonicare AirFloss te ajută să efectuezi o curăţare în profunzime în fiecare zi, eliminân

   

   

  Află mai multe

  Sonicare Airfloss

  Eliminaţi mai multa placa bacteriana

   

  Schimbă capul de periere odată la fiecare 3 luni pentru o curăţare mai eficientă cu 28%.

   

   

  Află mai multe

  Brush head

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.