0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Află adevărul despre

  tratamentele de albire

   

   

  Cu atât de multe produse de albire disponibile pe piaţă, riscul de confuzie este mare. Iată ce trebuie să ştii înainte de a apela la un tratament de albire a dinţilor.

  Tratamentul de albire a dinţilor

  este sigur?

   

  Da. Studiile clinice au demonstrat că albirea dinţilor cu carbamida sau peroxid de hidrogen, sub supravegherea unui stomatolog este un proces sigur atât pentru dinţi, cât şi pentru gingii.

  Cât timp vor fi vizibile efectele

  tratamentului de albire cu Zoom?

   

  Se spune ca rezultatele de albire dureaza pana la 3 ani, totusi acesta variaza de la persoana la persoana. Este mai putin probabil ca efectele sa dureze atat daca fumezi, mananci sau bei produse care iti pateaza dintii. Cere parerea medicului stomatolog inainte de a incepe tratamentul.

   

  Tratamentele de albire ajută la reducerea petelor dentare existente, însă în urma consumului de cafea, băuturi acidulate sau pur şi simplu odată cu înaintarea în vârstă, dinţii tăi se pot decolora din nou. Produsele de albire a dinţilor Philips Zoom NiteWhite şi DayWhite conţin ACP (fosat de calciu amorf), despre care s-a demonstrat că ajută la reducerea apariţiei decolorării ulterioare.

  Există efecte secundare?

   

  Cel mai des întâlnit efect secundar este sensibilitatea dinţilor şi a gingiilor. Stomatologul tău este cea mai indicată persoană la care să apelezi pentru a te asigura că eşti un candidat bun pentru aplicarea tratamentului de albire şi că foloseşti concentraţia corectă de albire. Produsele de albire Philips Zoom destinate folosirii la domiciliu conţin doi agenţi de desensibilizare cu acţiune delicată care au scopul de a diminua senzaţia de sensibilitate a dinţilor.

  Ce anume cauzează

  Whitening

  Există mulţi factori ce pot cauza decolorarea dinţilor. Unii dintre cei mai obişnuiţi astfel de factori includ consumul de alimente şi băuturi colorate (fructe de pădure, cafea, ceai, vin roşu). De asemenea, unele medicamente, înaintarea în vârstă, fumatul şi anumite traume pot duce la decolorarea dinţilor.

  La cât timp după tratament vor fi

  vizibile rezultatele?

   

  Cu tratamentul cu lampa Philips Zoom WhiteSpeed efectuat in cabinetul stomatologic poti obtine dinti cu pana la 6 nuante mai albi in doar 1 ora. Folosind kiturile de tratament Philips Zoom pentru acasa rezultatele nu sunt vizibil mai albi in 3 zile, si rezultate fantastice dupa 2 saptamani.

  Tratamentul de

  albire este dureros?

   

  Fiecare persoană reacţionează diferit la acest tip de tratament, iar unul dintre efectele secundare care poate apărea este sensibilitatea dentară. Cere sfatul stomatologului în legătură cu folosirea unei paste de dinţi pentru combaterea sensibilităţii dentare înainte şi după tratamente. De asemenea, pentru a diminua sensibilitatea, poţi folosi un produs desensibilizant cu acţiune delicată cum ar fi Relief ACP.

  Serviciu de garanţie

   

  Dacă, în termen de doi ani de la achiziţionarea produsului original, mânerul sau încărcătorul periuţei de dinţi prezintă defecte de material sau de manoperă, noi îl vom înlocui.

   

  Află mai multe

  Calender

  Sonicare Airfloss

   

   

  Sonicare AirFloss vă ajută să efectuaţi o curăţare în profunzime în fiecare zi, eliminând neplăcerile legate de utilizarea aţei dentare.

   

  Află mai multe

  Sonicare Airfloss

  Eliminaţi mai multa placa bacteriana

   

  Schimbaţi capul de periere odată la fiecare 3 luni pentru o curăţare mai eficientă cu 28%.

   

   

  Află mai multe

  Brush head

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.