1
Produse

Află adevărul despre

tratamentele de albire

 

 

Cu atât de multe produse de albire disponibile pe piaţă, riscul de confuzie este mare. Iată ce trebuie să ştii înainte de a apela la un tratament de albire a dinţilor.

Tratamentul de albire a dinţilor

este sigur?

 

Da. Studiile clinice au demonstrat că albirea dinţilor cu carbamida sau peroxid de hidrogen, sub supravegherea unui stomatolog este un proces sigur atât pentru dinţi, cât şi pentru gingii.

Cât timp vor fi vizibile efectele

tratamentului de albire cu Zoom?

 

Se spune ca rezultatele de albire dureaza pana la 3 ani, totusi acesta variaza de la persoana la persoana. Este mai putin probabil ca efectele sa dureze atat daca fumezi, mananci sau bei produse care iti pateaza dintii. Cere parerea medicului stomatolog inainte de a incepe tratamentul.

 

Tratamentele de albire ajută la reducerea petelor dentare existente, însă în urma consumului de cafea, băuturi acidulate sau pur şi simplu odată cu înaintarea în vârstă, dinţii tăi se pot decolora din nou. Produsele de albire a dinţilor Philips Zoom NiteWhite şi DayWhite conţin ACP (fosat de calciu amorf), despre care s-a demonstrat că ajută la reducerea apariţiei decolorării ulterioare.

Există efecte secundare?

 

Cel mai des întâlnit efect secundar este sensibilitatea dinţilor şi a gingiilor. Stomatologul tău este cea mai indicată persoană la care să apelezi pentru a te asigura că eşti un candidat bun pentru aplicarea tratamentului de albire şi că foloseşti concentraţia corectă de albire. Produsele de albire Philips Zoom destinate folosirii la domiciliu conţin doi agenţi de desensibilizare cu acţiune delicată care au scopul de a diminua senzaţia de sensibilitate a dinţilor.

Ce anume cauzează

Whitening
Există mulţi factori ce pot cauza decolorarea dinţilor. Unii dintre cei mai obişnuiţi astfel de factori includ consumul de alimente şi băuturi colorate (fructe de pădure, cafea, ceai, vin roşu). De asemenea, unele medicamente, înaintarea în vârstă, fumatul şi anumite traume pot duce la decolorarea dinţilor.

La cât timp după tratament vor fi

vizibile rezultatele?

 

Cu tratamentul cu lampa Philips Zoom WhiteSpeed efectuat in cabinetul stomatologic poti obtine dinti cu pana la 6 nuante mai albi in doar 1 ora. Folosind kiturile de tratament Philips Zoom pentru acasa rezultatele nu sunt vizibil mai albi in 3 zile, si rezultate fantastice dupa 2 saptamani.

Tratamentul de

albire este dureros?

 

Fiecare persoană reacţionează diferit la acest tip de tratament, iar unul dintre efectele secundare care poate apărea este sensibilitatea dentară. Cere sfatul stomatologului în legătură cu folosirea unei paste de dinţi pentru combaterea sensibilităţii dentare înainte şi după tratamente. De asemenea, pentru a diminua sensibilitatea, poţi folosi un produs desensibilizant cu acţiune delicată cum ar fi Relief ACP.

Serviciu de garanţie

 

Dacă, în termen de doi ani de la achiziţionarea produsului original, mânerul sau încărcătorul periuţei de dinţi prezintă defecte de material sau de manoperă, noi îl vom înlocui.

 

Află mai multe

Calender

Sonicare Airfloss

 

 

Sonicare AirFloss vă ajută să efectuaţi o curăţare în profunzime în fiecare zi, eliminând neplăcerile legate de utilizarea aţei dentare.

 

Află mai multe

Sonicare Airfloss

Eliminaţi mai multa placa bacteriana

 

Schimbaţi capul de periere odată la fiecare 3 luni pentru o curăţare mai eficientă cu 28%.

 

 

Află mai multe

Brush head

Fii la curent cu toate noutăţile

Fii primul care află despre noile produse de igienă orală şi ofertele noastre speciale.

Înregistrează-ţi produsul

Inovaţia începe cu tine.

Află despre noile inovaţii Philips şi motivul pentru care inovăm.

 

Inovaţia Philips

Ai nevoie de ajutor?

 

031- 630-0043 *

L– V: 09:00 - 17:00
*Costuri suplimentare pot fi aplicate de către furnizorul tău de telefonie (mobilă)

Zâmbet strălucitor

 

Află care periuţă de dinţi ţi se potrivește cel mai bine.

 

Vizualizează produsele Sonicare