0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Nutriţia

  în sarcină

  Grija pentru alţii este una

  dintre valorile esenţiale Philips.

   

  De aceea, suntem bucuroși să punem la dispozitia viitoarelor mame recomandările medicului specialist Anca Bărbulescu, în materialul “Nutriţia în sarcină”.

   

  Această idee a prins viață în cadrul programului Idei de Viitor, datorită sprijinului Philips România, urmând ca mamele să primească informații referitoare la alegerea alimentelor potrivite în perioada sarcinii, necesarul de nutrienți și alte sfaturi ce au ca rezultat dezvoltarea sănătoasă a bebelușilor.

   

  Anca Barbulescu -  Medic primar specialist în Diabet, Nutritie si Boli Metabolice

     Sarcina este o perioada extraordinara in viata fiecãrei femei, plina de delicatete si frumusete.

   

  "Sarcina este o perioadă extraordinară în viața fiecărei femei, plina de delicatețe și frumusețe. Necesită mult echilibru și armonie în toate aspectele vieții. O nutriție potrivita are o influență imensă asupra dezvoltării armonioase a copilului și este cel mai înțelept lucru pe care il poate oferi mămica copilului său. Fiind primul start în viața copilului, merită să ne concentrăm să învățam ce înseamnă o nutriție sănătoasă în această perioadă și să oferim din plin un început perfect bebelusului nostru."

  Materialul

  Nutriţia în sarcină

   

  În materialul realizat de către doamna doctor Anca Bărbulecu, regăsiţi informaţii despre:

   - Alegeri corecte in alimentatie in timpul sarcinii

   - Ce alimente evitam in timpul sarcinii

   - Care sunt gustarile sanatoase in timpul sarcinii

   - Vitaminele si minerale esentiale in timpul sarcinii

   - Sistemul digestiv

   - Câstigul ponderal in sarcina

   

  Înregistrează-te

  si descarcă materialul complet

   

  Pentru a-i asigura o dezoltare sănătoasă bebelușului tău, lasă-ne datele tale și fii la curent cu alegerile alimentare pe care trebuie să le urmezi în perioada de sarcină.

   

  Înregistrează-te acum

  30 de ani  de inovatii semnificative 

  Ştim că îţi doreşti tot ce este mai bun pentru bebeluşul tău. De aceea de 30 de ani studiem şi testăm în mod extins produsele noastre. De asemenea, ascultăm şi învăţăm în mod constant de la mămici ca tine. De ce? Deoarece lucrurile mărunte - micile detalii şi inovaţiile inteligente - sunt cele care fac cea mai mare diferenţă pentru tine şi pentru bebeluşul tău.

   

  Descopera gama Philips Avent

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.