Primăvara îți aduce reduceri de până la 45% la Electrocasnicele Philips Profită acum
zile
ore
minute
secunde
Primăvara îți aduce reduceri de până la 45% la Electrocasnicele Philips Profită acum
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Reţeţe și sfaturi pline de inspiraţie te așteaptă!

  Descarcă aplicaţia pentru băuturi sănătoase de la Philips și bucură-te de sfaturi și reţete sănătoase

  aplicaţia băuturi sănătoase

  Bun venit în aplicația Philips Healthy Drinks, creată pentru tine de către unul dintre liderii mondiali de produse axate pe îmbunătăţirea vieţii oamenilor


  Prin intermediul acestei aplicații, precum și al blenderelor și storcătoarelor Philips te vom ajuta să integrezi o rutină sănătoasă în viaţa de zi cu zi.
   

  Vrem să te ajutăm să măreşti aportul de vitamine şi alţi nutrienţi esenţiali din fructe şi legume proaspete, prin sucuri şi smoothie-uri sănătoase şi gustoase.  

  Băuturi sănătoase

  Sucuri şi smoothie-uri sănătoase

  Descoperă o varietate mare de rețete de sucuri și smoothie-uri proaspete, sănătoase și ușoare. De la informaţii nutriţionale ale băuturilor sănătoase preferate până la detalii legate de beneficiile aduse sănătății tale, la reţete folosite o singură dată și până la programe săptămânale complete bazate pe nevoile tale. De acum dispui de toate aceste opţiuni într-un singur loc, mereu gata să te ajute.

  Provocări storcător

  Acceptă provocarea

  Provocările noastre sunt concepute să te ajute să-ţi atingi scopurile personale de sănătate. Poţi selecta cu uşurinţă un program pentru o reţetă specifică, pentru a-ţi îmbunătăţi sănătatea în funcţie de nevoile tale (de ex., provocarea de detoxifiere sau programul de somn bun). Poţi chiar să îţi inviţi prietenii şi familia să descarce aplicația Philips Healthy Drinks, pentru ca ei să ţi se alăture la această provocare.

  Provocări storcător

  Monitorizează cu Apple Health

  Monitorizează-ţi aportul zilnic prin integrarea cu Apple Health. Îţi va oferi informaţiile necesare despre cum să-ţi monitorizezi alimentaţia zilnică şi te va ghida pentru a prepara cel mai bun suc care să te ajute să-ţi atingi scopul.

  Băuturi sănătoase

  Cumpărături isteţe

  Lista noastră de cumpărături isteţe te ajută să-ţi planifici programul de sucuri şi smoothie-uri, pentru a nu rata nicio rețetă. Poţi să-ţi creezi cu uşurinţă propria listă prin selectarea rețetei dorite şi adăugarea tuturor ingredientelor pe lista de cumpărături.

  Băuturi sănătoase

  Descarcă acum şi ai toate reţetele pline de inspiraţie şi sfaturile pentru sănătate chiar la îndemâna ta

   

  De la informaţii nutriţionale ale băuturilor sănătoase preferate până la detalii legate de beneficiile pentru sănătate, acum sunt toate în acelaşi loc.

   

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.