Reduceri de până la 40% chiar acum! Profită acum
zile
ore
minute
secunde
Reduceri de până la 40% chiar acum! Profită acum
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Rezultate imbatabile, mai ușor decât crezi

  Cu robotul de bucătărie Avance Collection de la Philips ai parte de performanță mulțumită acțiunii de amestecare planetară. Accesoriile ultramoderne îți oferă rezultate de neegalat la frământare, amestecare și batere, obținând astfel aluaturi omogene, fără cocoloașe, pentru a prepara pâine, prăjituri, pizza și multe altele, mult mai ușor decât ți-ai putea imagina.

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

  Robot de bucatarie

  Acţiune de amestecare planetară

   

  Mulțumită acțiunii de amestecare cu mixer planetar, ustensilele pentru frământare, amestecare și batere execută o mișcare unică înainte și înapoi ajungând astfel în toate colțurile bolului pentru un aluat omogen și moale.

  Pur şi simplu răsuceşti şi blochezi

   

  Mulţumită versatilității de neegalat a robotului de bucătărie Avance Collection, poți atașa și decupla diferite ustensile. Pur și simplu alegi ustensila de care ai nevoie, răsucești și blochezi.

  Braţ liber unic pentru închidere uşoară

   

  Brațul liber oferă access complet la bol și permite ustensilelor să fie ușor de fixat. Îl poţi închide printr-o simplă împingere cu mâna și redeschide atunci când dorești să adaugi alte ingrediente.

  Buton control

  Control cu 7 viteze şi impuls

  Cele 7 viteze și impulsul oferă control maxim pentru ca tu să poți prepara o largă varietate de rețete.

  Capac antistropire

  Capac antistropire

  Pentru a evita stropirea pe blatul de lucru, poți fixa capacul antistropire pe stativ. De asemenea, nu este necesar să îl scoți atunci când adaugi ingrediente.

  Accesorii

  Ustensile puternice

  Spirala metalică pentru aluat, telul și paleta sunt special concepute pentru bolul metalic al robotului de bucătărie fiind ușor de fixat, printr-o simplă înfiletare.

  Promoţiile noastre

  Înregistrează-ţi robotul de bucătărie pe www.philips.com/welcome şi vei beneficia de 5 reţete exclusive de la Bucătarul Philips!

   

  Înregistrează-ți produsul

  Inspiră-te din reţetele noastre video

  Pizza

  Blat pentru pizza

  Prajitura ciocolata

  Prăjitură Bundt cu ciocolată

  Bezele

  Bezele delicioase

  Accesorii incluse*

  Bol

  Bol metalic

  În bolul metalic mare şi robust de 4 l poți frământa fără probleme până la 1300 g de aluat iar mânerul din metal este uşor de folosit şi ergonomic la turnare.

  Vas

  Vas pentru blender de 1,25 l

  Accesoriul pentru blender prevăzut cu lamă de 4 stele amestecă fructe, pasează legume şi zdrobește gheaţa fără niciun efort.

  Robot

  Robot de bucătărie de 1,5

  Accesoriul de procesat alimente este uşor de ataşat. Acesta este prevăzut cu discuri pentru feliere, tocare, granulare sau măcinare potrivite pentru o varietate de ingrediente, de la legume la nuci sau branză.

  rasnita

  Accesoriul râşniţă

  Poţi folosi accesoriul râşniţă pentru a măcina sau pisa orice ingrediente tari precum boabe de cafea, nuci și alte ingrediente uscate.

  Masina

  Maşină de tocat

  Cu maşina de tocat cu alimentare automată toci carne pentru a prepara diferite rețete iar cu ajutorul dispozitivului de curăţare, cureți ușor și temeinic ecranul de tocare.

  Presa citrice

  Presă pentru citrice

  Presa de citrice este un accesoriu util pentru prepararea unui suc proaspăt în doar câteva minute.

  *Accesoriile pot varia în funcție de modelul produsului

  Descoperă întreaga gamă de produse

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.