0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Rețetă negrese de ciocolată

    Ciocolată supremă

    Porţii 9, Durată de preparare: 15 m, Durată de gătire 30 m

    Ingrediente

    • 100 g unt fără sare
    • 150 g zahăr
    • 80 g alune tocate
    • 3 linguri de smântână
    • 1 lingură unt fără sare
    • 100 g ciocolată semidulce
    • 1 linguriţă praf de copt
    • 100 g făină universală
    • 3 ouă
    • 50 g ciocolată semidulce
    • 30 ml lapte

    Indicaţii

    • 1. Topiţi ciocolata şi untul într-un castron pus deasupra unei oale cu apă fierbinte. Înlăturați castronul şi lăsaţi să se răcească.
    • 2. Cu ajutorul mixerului, amestecați ouăle cu zahărul şi adăugaţi încet amestecul de ciocolată răcit. Adăugaţi făina cernută, praful de copt iar la final alunele tocate.
    • 3. Ungeţi şi presăraţi cu făină o tavă dreptunghiulară, de dimensiune medie. Turnaţi compoziţia în tavă şi lăsaţi la cuptor la temperatură medie (180 °C) timp de aproximativ 30 de minute.
    • 4. Pentru fondantul de ciocolată, încălziţi ciocolata, smântâna, laptele şi untul într-un castron pus pe o plită, deasupra unei oale cu apă fierbinte. Amestecaţi până la omogenizare.
    • Poftă bună!
    • Sugestie: Serviţi negresele cu îngheţată şi fondant de ciocolată.
    Rețetă Negrese De Ciocolată | Philips

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.