1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Produse

    Rețetă rucola cu dovlecei, roşii şi mozzarella la grătar

    Rețetă rucola cu dovlecei, roşii şi mozzarella la grătar

    Porţii 2, Durată de preparare: 10 m, Durată de gătire 5 m

    Ingrediente

    • 1 dovlecel tăiat în felii de 1 cm
    • 3 linguri de ulei de măsline
    • 1 lingură de cimbru proaspăt
    • 2 roşii pomodoro, tăiate în felii de 1 cm
    • 1 lingură de oţet (balsamic)
    • 75 g frunze de rucola
    • ½ mozzarella, tăiată bucăţi

    Indicaţii

    • 1. Ungeți dovleceii cu puțin ulei.
    • 2. Încălziţi grătarul la setarea 4 și adăugați dovleceii.
    • 3. Presărați jumătate de lingură de cimbru și gătiți-i timp de aprox. 5 minute.
    • 4. Spre sfârșit adăugați și feliile de roșii.
    • 5. Preparați un sos din ulei, oțetul balsamic, condimentând după gust și amestecați-l cu frunzele de rucola.
    • 6. Adăugați dovleceii și roșiile, bucățile de brînză mozzarella şi presăraţi restul de cimbru şi piper, după gust, peste salată.
    • Poftă bună!
    • Sugestie: Pentru o mâncare şi mai sănătoasă, utilizaţi brânză ricotta în loc de mozzarella.
    Rețetă rucola cu dovlecei, roşii şi mozzarella la grătar