1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    • 30 zile drept de retur

    • Livrare gratuită

    • Accesorii originale Philips

    • NOU! Plătește în rate cu ING Credit Card

    Produse

    Rețetă cartofi copţi

    Porţii 4, Durată de preparare: 5 m, Durată de gătire 25 m

    Ingrediente

    • 4 cartofi
    • 1 ceapă roşie sau 2 fire ceapă verde
    • 6-8 felii salam sau chorizo
    • ½ ardei roşu
    • 100 g mazăre (proaspătă sau congelată)
    • 1 lingură smântână
    • 1 lingură ierburi aromatice (cepşoară, tarhon sau pătrunjel)
    • sare şi piper după gust

    Indicaţii

    • 1.Preîncălziţi aparatul Airfryer la 200°C.
    • 2. Spălaţi bine cartofii în coajă, apoi uscaţi-i cu prosoape de hârtie.
    • 3. Puneţi cartofii în coşul aparatului Airfryer. Introduceţi coşul în aparatul Airfryer şi setaţi cronometrul la 25 de minute.
    • 4. Între timp, tocaţi fin ceapa. Tăiaţi salamul şi ardeiul roşu în bucăţele potrivite. Fierbeţi mazărea timp de câteva minute, până este gata. Clătiţi-o cu apă rece, apoi scurgeţi-o şi lăsaţi-o de-o parte.
    • 5. Atunci când se declanşează semnalul sonor al cronometrului şi cartofii sunt gata, scoateţi-i şi lăsaţi-i să se răcească până când pot fi manevraţi. Tăiaţi partea de sus a fiecărui cartof. Scoateţi cu atenţie interiorul pufos într-un bol.
    • 6. Pasaţi cartofii pufoşi cu smântâna, folosind o furculiţă. Adăugaţi salamul, ardeiul, mazărea şi ierburile proaspete, dacă folosiţi. Asezonaţi cu sare şi piper. Umpleţi cartofii copţi cu acest amestec şi serviţi imediat.
    • Poftă bună!
    Rețetă cartofi copţi