1. Pune aparatul în priză. Deschide capacul și toarnă făina. Închide capacul și selectează 🍝 și apasă pe >||
2. Toarnă încet lichidul în deschizătura capacului
3. În aproximativ 3 minute aparatul va emite un zgomot, apoi va continua procesul de amestecare în sens invers, iar pastele ar trebui sa iasă din aparat. În timp ce ies, taie-le la dimensiunea preferată. Dacă dupa emiterea zgomotului trec mai multe minute în care pastele nu ies, e posibil ca aluatul să nu fie de consistenţa dorită (dacă e prea lipicios, e nevoie de mai multă făină, dacă e prea uscat, de mai mult lichid). Poţi opri aparatul, adăuga mai multă faină/mai mult lichid, apoi reîncepe procesul.
4. Pune la fiert o oală mare de apă cu sare
5. Între timp, amestecă gălbenușurile, smântâna și brânza rasă și lasă-le deoparte.
5. Pune rapid pastele calde în cratiţă, adaugă amestecul de gălbenușuri și 3 linguri din apa păstrată și amestecă bine. Sosul ar trebui să devină cremos
6. Călește pancetta și ardeiul gras într-o cratiţă mare timp de 5 minute. Scade focul și adaugă cimbrul.
7. Fierbe pastele, scurge-le, dar păstrează o parte din apa în care au fiert.