1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    • 30 zile drept de retur

    • Livrare gratuită

    • Accesorii originale Philips

    • NOU! Plătește în rate cu ING Credit Card

    Produse

    Reteta Paste: Ravioli cu spanac | Philips

    Prepara ravioli, spaghetti si alte paste delicioase în doar câteva minute cu masina de facut paste automat de la Philips ✅ Vezi RETETA!

    Porţii 4, Durată de preparare: 10 min, Durată de gătire 6-8 min

    Ingrediente

    • Paste proaspete
    • 250g făină universală
    • 85 g: 1 ou + suc de spanac
    • ~200g paste proaspete pătrate
    • Umplutură
    • 200 g spanac proaspăt
    • 170 g brânză ricotta
    • 35 g brânză parmezan, rasă
    • 20 g (2 linguri) seminţe de pin, prăjite
    • Nucșoară, după gust
    • Extra: albuș, pensulă
    • Unt aromatizat cu salvie
    • 35 g unt
    • 7 frunze de salvie, tăiate mărunt
    • 35 ml smântână (3 linguri + 1 linguriţă)
    • 35 g brânză parmezan
    • Piper negru măcinat, după gust

    Indicaţii

    • 1. Pune aparatul în priză. Deschide capacul și toarnă făina. Închide capacul și selectează 🍝 și apasă pe >||
    • 2. Toarnă încet lichidul în deschizătura capacului
    • 3. În aproximativ 3 minute aparatul va emite un zgomot, apoi va continua procesul de amestecare în sens invers, iar pastele ar trebui sa iasă din aparat. În timp ce ies, taie-le la dimensiunea preferată. Dacă dupa emiterea zgomotului trec mai multe minute în care pastele nu ies, e posibil ca aluatul să nu fie de consistenţa dorită (dacă e prea lipicios, e nevoie de mai multă făină, dacă e prea uscat, de mai mult lichid). Poţi opri aparatul, adăuga mai multă faină/mai mult lichid, apoi reîncepe procesul.
    • 4. Pune la fiert o cratiţă mare de apă cu sare și opărește spanacul prin fierbere 5 secunde, scurge-l, clătește-l cu apă rece și scurge-l din nou
    • 5. Mărunţește spanacul și combină-l cu ingredientele de umplutură
    • 5. Întinde jumătate din foi pe o suprafaţă plană și pune o linguriţă cu vârf de umplutură pe fiecare foaie. Unge marginile foii cu albuș și mai pune o foaie deasupra, și cu ajutorul unei furculiţe închide marginile pentru a crea o formă de plic.
    • 6. Prepară untul aromatizat cu salvie. Topește untul într-o crati ţă la foc mic. Adaugă salvia, sarea de mare și smântâna și fierbe la foc mic câteva secunde. Amestecă brânza până se topește. Adaugă condimente.
    • 7. După ce fierbe timp de 6-8 minute, ravioli poate fi servit direct, cu unt cu salvie deasupra.
    • Poftă bună!
    Reteta Paste: Ravioli cu spanac | Philips