1. Pune aparatul în priză. Deschide capacul și toarnă făina. Închide capacul și selectează 🍝 și apasă pe >||
2. Toarnă încet lichidul în deschizătura capacului
3. În aproximativ 3 minute aparatul va emite un zgomot, apoi va continua procesul de amestecare în sens invers, iar pastele ar trebui sa iasă din aparat. În timp ce ies, taie-le la dimensiunea preferată. Dacă dupa emiterea zgomotului trec mai multe minute în care pastele nu ies, e posibil ca aluatul să nu fie de consistenţa dorită (dacă e prea lipicios, e nevoie de mai multă făină, dacă e prea uscat, de mai mult lichid). Poţi opri aparatul, adăuga mai multă faină/mai mult lichid, apoi reîncepe procesul.
4. Pune la fiert o cratiţă mare de apă cu sare și opărește spanacul prin fierbere 5 secunde, scurge-l, clătește-l cu apă rece și scurge-l din nou
5. Mărunţește spanacul și combină-l cu ingredientele de umplutură
5. Întinde jumătate din foi pe o suprafaţă plană și pune o linguriţă cu vârf de umplutură pe fiecare foaie. Unge marginile foii cu albuș și mai pune o foaie deasupra, și cu ajutorul unei furculiţe închide marginile pentru a crea o formă de plic.
6. Prepară untul aromatizat cu salvie. Topește untul într-o crati ţă la foc mic. Adaugă salvia, sarea de mare și smântâna și fierbe la foc mic câteva secunde. Amestecă brânza până se topește. Adaugă condimente.
7. După ce fierbe timp de 6-8 minute, ravioli poate fi servit direct, cu unt cu salvie deasupra.