1. Pune aparatul în priză. Deschide capacul și toarnă făina. Închide capacul și selectează 🍝 și apasă pe >||
2. Toarnă încet lichidul în deschizătura capacului
3. În aproximativ 3 minute aparatul va emite un zgomot, apoi va continua procesul de amestecare în sens invers, iar pastele ar trebui sa iasă din aparat. În timp ce ies, taie-le la dimensiunea preferată. Dacă dupa emiterea zgomotului trec mai multe minute în care pastele nu ies, e posibil ca aluatul să nu fie de consistenţa dorită (dacă e prea lipicios, e nevoie de mai multă făină, dacă e prea uscat, de mai mult lichid). Poţi opri aparatul, adăuga mai multă faină/mai mult lichid, apoi reîncepe procesul.
4. Pune la fiert o crati ţă mare de apă cu sare și fierbe pastele penne 10-12 minute. Scurge-le și clătește-le până se răcesc.
5. Prepară sosul într-un castron mare de salată. Toarnă toate ingredientele de salată și pastele și amestecă-le.
5. Adaugă topping de nuci și brânză și servește imediat.