Primăvara îți aduce reduceri de până la 45% la Electrocasnicele Philips Profită acum
zile
ore
minute
secunde
Primăvara îți aduce reduceri de până la 45% la Electrocasnicele Philips Profită acum
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Rețetă haloumi și salată de legume la grătar

    Gateste cu aer fierbinte retete delicioase si sanatoase folosind aparatul Airfryer. Descopera toate retetele noastre

    Porţii 2, Durată de preparare: 15 min, Durată de gătire 20 min

    Ingrediente

    • 1 vânătă
    • 1 dovlecel zucchini
    • 2 fire ceapă verde
    • 100 g ciuperci
    • 50 ml ulei de măsline extra virgin
    • 1 fir usturoi verde
    • 2 crengute busuioc
    • 5 g muguri de pin
    • 1 lămâie (după gust)
    • 150 g haloumi
    • Oregano - după gust
    • Piper negru boabe - după gust
    • 1 buc. ciabatta
    • 15 g parmesan
    • Ardei gras tricolor - 30 g. din fiecare culoare
    • 3 buc. sparanghel
    • 10 g spanac tânăr

    Indicaţii

    • 1. Pentru început, încinge Airfryer-ul la 200 de grade.
    • 2. Într-un mojar sau un vas robust, zdrobește puțin busuioc proaspăt cu muguri de pin și puțină sare și piper, după gust. Adaugă apoi puțin usturoi verde, feliat mărunt și parmesan. Zdrobește bine, ca să obții un sos pesto omogen.
    • 3. Prăjește în două tranşe.
    • 3. Dacă vrei să folosești sosul și pe post de dressing, poți să adaugi câteva lingurițe de ulei de măsline extra virgin.
    • 4. Unge feliile de ciabatta cu sosul pesto și așează-le în Airfryer, la 200 de grade, timp de 3 minute.
    • 5. Feliază legumele: vinetele și zucchini în felii rotunde, ardeiul gras feliat în triunghiuri egale și ciupercile înjumătățite, spre exemplu.
    • 6. Unge și brânza Haloumi cu sosul pesto și adaugă câteva frunze de oregano proaspăt deasupra, apoi introdu brânza în Airfryer, la 200 de grade, pentru 8 minute.
    • 7. Amestecă legumele cu sosul pesto rămas, asezonează cu sare și piper și introdu-le în Airfryer.
    • 8. La final, așează feliile de ciabatta pe o farfurie întinsă. Apoi așează brânza Haloumi și legumele deasupra.
    • 9. Pentru a îmbogăți aromele obținute, amestecă legumele cu puțin busuioc proaspăt și presară totul cu parmesan din belșug.
    • Poftă bună!
    Haloumi și salată de legume la grătar

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.