1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Rețetă biban de mare cu dovleac copt

    Gateste cu aer fierbinte retete delicioase si sanatoase folosind aparatul Airfryer. Descopera toate retetele noastre

    Porţii 2, Durată de preparare: 15 min, Durată de gătire 17 min

    Ingrediente

    • 1 buc. biban de mare
    • 1 lămâie
    • 1 cățel usturoi
    • 1 crenguță busuioc proaspăt
    • Sare de Mare - după gust
    • Cimbru proaspăt - după gust
    • 3 lingurițe unt
    • 2 lingurițe capere
    • 200 g dovleac plăcintar
    • 1/2 bucată fenicul

    Indicaţii

    • 1. Pentru început filetează bibanul de mare, îl crestezi puțin și îl lași la marinat cu puțin busuioc proaspăt și usturoi, asezonat cu o lingură de ulei de măsline extra virgin, sare și piper după gust.
    • 2. Până se marinează peștele, decojește dovleacul și taie două rondele pe care, mai apoi, le împarți în pătrățele egale.
    • 3. Pune dovleacul în Airfryer pentru 10 minute, la 200 de grade.
    • 4. După primele trei minute, adaugă în Airfryer bibanul marinat și lasă-l acolo pentru sapte minute.
    • 5. Până se face peștele, pune 3 lingurițe de unt la topit într-o tigaie și adaugă caperele. Păstrează untul pe foc până se rumenesc caperele.
    • 6. Când Airfryer-ul și-a terminat ciclul, așează dovleacul pe o farfurie întinsă, pune peștele deasupra și aromează totul cu o linguriță de capere, untul aromat și puțin ulei de măsline extra virgin infuzat cu busuioc proaspăt și usturoi.
    • 7. La sfârșit adaugă câteva felii de fenicul proaspăt, care va echilibra preparatul final.
    Biban de mare cu dovleac copt

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    You are about to visit the Philips USA website.

    I understand

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.