1. Folosind un cuțit, îndepărtaţi capul, coada şi aripioarele de la pește. Tăiaţi peştele în bucăţi lungi de 5 cm şi puneţi-le în blender. Amestecaţi până când peştele este mărunţit. Adăugaţi sarea, uleiul de susan, seminţele de susan şi zahărul şi utilizaţi butonul Pulse pentru a amesteca.
2. Apoi, împărţiţi peştele condimentat în 3 castroane. Un castron va fi numai pentru peştele galben. Adăugaţi ardeiul roşu măcinat în al doilea castron şi amestecaţi bine, până când se obţine un amestec roşu deschis.
3. Adăugaţi sosul de soia în al treilea castron şi amestecaţi bine, până când se obţine un amestec maro deschis. Asigurându-vă că mâinile sunt uscate, faceţi chifteluţe din peşte şi serviţi.
Făcând clic pe link, veți părăsi site-ul web oficial Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Orice link-uri către site-uri web ale terților care pot apărea pe acest site sunt furnizate numai pentru comoditatea dumneavoastră și nu reprezintă în niciun fel afiliere sau aprobare a informațiilor furnizate pe acele site-uri web conectate. Philips nu oferă nicio declarație sau garanție de niciun fel cu privire la site-urile web ale unor terțe părți sau la informațiile conținute în acestea.