1. Folosind un cuțit, îndepărtaţi capul, coada şi aripioarele de la pește. Tăiaţi peştele în bucăţi lungi de 5 cm şi puneţi-le în blender. Amestecaţi până când peştele este mărunţit. Adăugaţi sarea, uleiul de susan, seminţele de susan şi zahărul şi utilizaţi butonul Pulse pentru a amesteca.
2. Apoi, împărţiţi peştele condimentat în 3 castroane. Un castron va fi numai pentru peştele galben. Adăugaţi ardeiul roşu măcinat în al doilea castron şi amestecaţi bine, până când se obţine un amestec roşu deschis.
3. Adăugaţi sosul de soia în al treilea castron şi amestecaţi bine, până când se obţine un amestec maro deschis. Asigurându-vă că mâinile sunt uscate, faceţi chifteluţe din peşte şi serviţi.
Poftă bună!
Alte produse pentru gătit
Seria 3000 Blender cu tehnologie ProBlend, 450 W, 1,9 l