Espresoarele Philips care oferă reţete de „cafea cu gheaţă” sunt activate pentru a aplica diferite tehnici de preparare. Află mai multe informaţii în articolul de mai jos.
Care este diferenţa dintre prepararea unei cafele cu gheaţă la espresorul meu Philips?
Sistemul de preparare a cafelei cu gheaţă
Sistemul nostru unic de preparare se adaptează perfect la tipul de băutură selectat. În mod specific, reţeta „cafea cu gheaţă” este preparată la temperaturi mai scăzute pentru a produce cafele răcoritoare al căror gust nu este modificat de apă.
Din acest motiv, timpul de extracţie este mărit (preparare mai lungă) pentru a asigura concentraţia şi aromele potrivite ale cafelei.
În timp ce timpul de preparare trece, vei auzi şi un sunet diferit al pompei, datorită debitului scăzut.
Băutura „cafea cu gheaţă” vine rece de la gura de scurgere?
Nu, pentru a oferi instantaneu o „cafea cu gheaţă” la o simplă apăsare de buton, preparăm cafeaua la o temperatură mai scăzută şi mai lent decât espresso-ul normal pentru a extrage perfect aroma din boabe. Aşadar, cafeaua va fi caldă atunci când iese din gura de scurgere.
În metoda tradiţională de preparare la rece, boabele de cafea sunt înmuiate în apă la temperaturi ambiante pentru o perioadă îndelungată. Acest proces poate dura până la 12 de ore sau chiar mai mult.
Cele de mai sus au răspuns la întrebare? Dacă nu, contactează-ne pentru asistenţă suplimentară.