0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Asistenţă Philips

    Care este diferenţa dintre prepararea unei cafele cu gheaţă la espresorul meu Philips?

    Publicat pe 21 octombrie 2024

    Espresoarele Philips care oferă reţete de „cafea cu gheaţă” sunt activate pentru a aplica diferite tehnici de preparare. Află mai multe informaţii în articolul de mai jos.

    Sistemul de preparare a cafelei cu gheaţă

    Sistemul nostru unic de preparare se adaptează perfect la tipul de băutură selectat. În mod specific, reţeta „cafea cu gheaţă” este preparată la temperaturi mai scăzute pentru a produce cafele răcoritoare al căror gust nu este modificat de apă.

    Din acest motiv, timpul de extracţie este mărit (preparare mai lungă) pentru a asigura concentraţia şi aromele potrivite ale cafelei.

    În timp ce timpul de preparare trece, vei auzi şi un sunet diferit al pompei, datorită debitului scăzut.

    Băutura „cafea cu gheaţă” vine rece de la gura de scurgere?

    Nu, pentru a oferi instantaneu o „cafea cu gheaţă” la o simplă apăsare de buton, preparăm cafeaua la o temperatură mai scăzută şi mai lent decât espresso-ul normal pentru a extrage perfect aroma din boabe. Aşadar, cafeaua va fi caldă atunci când iese din gura de scurgere.

     

    În metoda tradiţională de preparare la rece, boabele de cafea sunt înmuiate în apă la temperaturi ambiante pentru o perioadă îndelungată. Acest proces poate dura până la 12 de ore sau chiar mai mult.

     

    Cele de mai sus au răspuns la întrebare? Dacă nu, contactează-ne pentru asistenţă suplimentară.

    Contactează Philips

    Ne face plăcere să te ajutăm

    Contactează Philips

    Ne face plăcere să te ajutăm

    Cauţi altceva?

    Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.