Detartrând periodic espressorul Philips Barista Brew şi atunci când se aprinde indicatorul luminos de detartrare te vei asigura că beneficiezi de o cafea cu un gust şi o temperatură excelente. Vizionează videoclipul sau urmează paşii de mai jos cu privire la modul în care poţi face acest lucru cu uşurinţă.
Notă: Te rugăm să utilizezi de fiecare dată detartrantul pentru espressoare Philips (CA6700). Poţi găsi detartrantul pentru espressoare Philips în magazinele locale şi online sau în centrele de service autorizate.
Cum îmi detartrez espressorul Philips Barista Brew?
Publicat pe 17 iulie 2024
Detartrarea espressorului Philips Barista Brew
Pregăteşte pentru detartrare
- PORNEŞTE aparatul.
- Scoate tava de scurgere, goleşte-o şi pune-o la loc.
- Scoate rezervorul de apă şi goleşte-l.
- Toarnă întreaga sticlă de detartrant pentru espressoare Philips în rezervorul de apă şi apoi umple-l cu apă până la marcajul de detartrare.
- Pune un coş de filtru gol în portfiltru şi blochează portfiltrul în poziţia de preparare.
- Aşază un recipient mare (≥ 1,2 l) sub orificiul de dozare a cafelei şi sub duza de dozare a apei fierbinţi. Aşază alt recipient (≥ 1,2 l) sub duza conductei de abur.
- Asigură-te că butonul pentru apă/abur fierbinte este în poziţia de aşteptare „0” şi că aparatul este gata de utilizare.
- Ţine apăsat butonul pentru espresso şi butonul pentru espresso dublu simultan, iar după trei secunde ar trebui să auzi un semnal sonor.
- Indicatorul luminos al butonului pentru detartrare şi al butonul pentru băutură vor începe să lumineze intermitent, indicând faptul că procesul de detartrare a început.
- Ciclul de detartrare începe cu distribuirea amestecului de detartrant prin orificiul de evacuare a cafelei o perioadă de timp, apoi amestecul de detartrare va trece prin duza conductei de abur o perioadă de timp.
- Acest proces va fi repetat de câteva ori, iar apoi aparatul se va opri singur.
- Goleşte rezervorul de apă, clăteşte-l şi umple-l cu apă potabilă până la marcajul MAX. Goleşte recipientele şi aşază-le înapoi sub orificiul de evacuare a cafelei, sub orificiul de dozare a apei fierbinţi şi sub duza conductei de abur.
- Porneşte din nou aparatul. Indicatorul luminos pentru espresso se aprinde.
- Porneşte ciclul de clătire apăsând butonul pentru espresso.
- Aparatul va începe să dozeze apă fierbinte prin orificiul de evacuare a cafelei şi orificiul de dozare a apei fierbinţi, apoi apa fierbinte va trece prin duza conductei de abur.
- Procedura de detartrare se încheie atunci când aparatul nu mai dozează apă.
- Scoate şi goleşte recipientele şi umple rezervorul de apă.
- Aparatul este gata de utilizare pentru următoarea cafea.