0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Cum curăţ pardoselile dure cu aspiratorul umed Philips?

  Publicat pe 2021-07-13
  Aspiratorul umed Philips este livrat cu un rezervor de apă, o bandă de umezire şi două lavete identice de curăţare din microfibră. Poţi şterge umed pardoselile dure cu aceste accesorii ataşate la capul de aspirare. 

  Cum curăţ umed cu modelul Philips Aqua?

  Pentru a curăţa umed pardoselile dure cu modelul Philips Aqua, urmează paşii de mai jos:
   
  1. Umple rezervorul cu apă şi, dacă doreşti, adaugă câteva picături de soluţie de curăţat pardoseli.
  2. Aşază laveta de curăţare pe podea şi pune rezervorul de apă deasupra. Aliniază capul de aspirare cu elementele de fixare cu cârlig şi buclă. Ataşează capul de aspirare la rezervorul de apă.
  3. Porneşte dispozitivul. Acum poţi aspira şi curăţa umed în acelaşi timp.
  4. Pentru locurile mai murdare, utilizează pedala Aqua Boost pentru a adăuga mai mult lichid. Notă pentru modelele XC8347 şi XC8349 din seria Philips 8000: aceste dispozitive nu au pedală, deoarece cantitatea necesară de apă este reglată automat.
  5. Ai terminat de curăţat? Detaşează rezervorul de apă de pe capul de aspirare. Detaşează laveta de pe rezervorul de apă, goleşte rezervorul de apă şi lasă-l să se usuce. Poţi curăţa laveta clătind-o sub jet de apă de la robinet sau în maşina de spălat rufe (max. 60 °C). 
  Fă clic aici pentru mai multe informaţii despre cum să începi să utilizezi aspiratorul fără fir Philips seria 5000 şi fă clic aici pentru aspiratorul fără fir Philips seria 8000

  Pot să folosesc apă caldă în rezervorul de apă?

  Da, în rezervorul de apă poţi pune apă caldă sau rece. Nu este necesar să foloseşti apă distilată, poţi folosi apă normală de la robinet. 

  Pot să folosesc orice soluţie de curăţat pardoseli?

  Dacă doreşti să foloseşti o soluţie lichidă de spălat pardoseli, asigură-te că foloseşti una care nu face spumă sau cu un nivel redus de spumă. Deoarece rezervorul de apă are o capacitate de 200 ml, trebuie să adaugi în apă doar câteva picături de soluţie lichidă de spălat pardoseli.

  Cum curăţ rezervorul de apă murdar?

  Pentru a curăţa corespunzător rezervorul de apă, amestecă o parte de oţet cu trei părţi de apă. Scutură rezervorul de apă şi lasă amestecul în el peste noapte, pe o suprafaţă rezistentă la apă. Goleşte rezervorul de apă, clăteşte-l bine cu apă proaspătă şi va fi din nou gata de utilizare.

  Cât de des trebuie să curăţ rezervorul de apă?

  Goleşte întotdeauna rezervorul de apă după utilizare. Pentru a îndepărta resturile de soluţie de curăţat pardoseli, umple rezervorul cu apă proaspătă, închide capacul, scutură bine rezervorul şi goleşte-l din nou. Îţi recomandăm să adaugi oţet cel puţin o dată pe lună pentru a curăţa temeinic rezervorul de apă. 
  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.