1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Trebuie să resetez purificatorul sau umidificatorul de aer Philips după înlocuirea sau curăţarea unui filtru?

  Publicat pe 29 May 2023

  Purificatorul sau umidificatorul de aer Philips trebuie resetat după fiecare înlocuire a filtrului sau după curăţarea prefiltrului. Pentru a afla de ce, citeşte articolul nostru de mai jos.

  Resetarea purificatorului sau umidificatorului de aer Philips

  Resetarea este efectuată pentru a activa sistemul de contorizare pentru noile filtre şi prefiltrul curăţat (suprafaţa filtrului face parte din prefiltru). Dacă purificatorul de aer Philips dispune de umidificare, aparatul trebuie resetat după detartrare sau după înlocuirea filtrului de umidificare.


  Purificatorul sau umidificatorul de aer Philips dispune de o alertă de înlocuire a filtrului, care te avertizează atunci când filtrul trebuie înlocuit. Majoritatea purificatoarelor de aer Philips dispun şi de o alertă de curăţare a filtrului, care te avertizează atunci când prefiltrul trebuie curăţat. Te rugăm să urmezi instrucţiunile de curăţare şi înlocuire din manualul de utilizare al modelului tău.


  Dacă nu ai găsit un răspuns la întrebarea ta în cele de mai sus, te rugăm să ne contactezi.

  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.