1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Pot curăţa filtrele şi prefiltrul purificatorului de aer Philips?

  Publicat pe 29 May 2023
  Purificatorul de aer Philips conţine diferite tipuri de filtre. Citeşte articolul pentru a afla mai multe informaţii despre modul de curăţare a filtrelor.
  Locaţia filtrelor şi a prefiltrului în purificatoarele Philips

  Purificatorul de aer Philips conţine filtre independente

  Poţi curăţa sau spăla prefiltrul (indicat cu C în imaginea de mai jos).

  Celelalte filtre (indicate cu A şi B în imaginea de mai jos) nu pot fi spălate: trebuie înlocuite. Consultă manualul de utilizare pentru indicaţii specifice de înlocuire pentru modelul tău.
  Indicaţie pentru filtrele independente

  Purificatorul de aer Philips conţine un filtru cilindric

  Prefiltrul este suprafaţa filtrului (indicată cu D în imaginea de mai jos) unui filtru cilindric. Când pe ecran este afişată alerta de curăţare a filtrului (figura 1), curăţă suprafaţa filtrului cu un aspirator. Când pe ecran este afişată alerta de înlocuire a filtrului (figura 2), este timpul să înlocuieşti filtrul. Consultă manualul de utilizare pentru indicaţii specifice de înlocuire pentru modelul tău.  

  Notă: Pentru unele purificatoare de aer Philips nu există o alertă de curăţare a filtrului. Te rugăm să urmezi programul de curăţare şi instrucţiunile din manualul de utilizare al modelului tău.   
  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.