0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Pot curăţa filtrele şi prefiltrul purificatorului de aer Philips?

  Publicat pe 18 decembrie 2023
  Dacă purificatorul de aer Philips nu îndepărtează mirosurile neplăcute conform aşteptărilor, citeşte articolul de mai jos pentru cauze şi soluţii posibile.

  Purificatorul de aer Philips conţine filtre independente

  Poţi curăţa sau spăla prefiltrul (indicat cu C în imaginea de mai jos).

  Celelalte filtre (indicate cu A şi B în imaginea de mai jos) nu pot fi spălate: trebuie înlocuite. Consultă manualul de utilizare pentru indicaţii specifice de înlocuire pentru modelul tău.

  Purificatorul meu de aer Philips conţine filtre stratificate

  Prefiltrul este la suprafaţa (indicată cu D în imaginea de mai jos) unui filtru stratificat. Când pe ecran este afişată alerta de curăţare a filtrului (figura 1), curăţă suprafaţa filtrului cu un aspirator. Când pe ecran este afişată alerta de înlocuire a filtrului (figura 2), este timpul să înlocuieşti filtrul. Consultă manualul de utilizare pentru indicaţii specifice de înlocuire pentru modelul tău.  
  Notă: Pentru unele purificatoare de aer Philips nu există o alertă de curăţare a filtrului. Te rugăm să urmezi programul de curăţare şi instrucţiunile din manualul de utilizare al modelului tău.
   

  Purificatorul meu de aer Philips conţine atât un filtru stratificat, cât şi un prefiltru (numai pentru AC3680)

  Informaţiile de mai jos se aplică numai modelului AC3680.
  La activarea sistemului mobil automat de colectare a părului al modelului AC3680, racleta va funcţiona şi va îndepărta părul/blana animalelor de companie capturate de prefiltru. De asemenea, poţi curăţa cu un aspirator prefiltrul (indicat ca A în imaginea de mai jos) şi suprafaţa filtrului stratificat (indicat ca B în imaginea de mai jos) atunci când simţi că este necesar.
  Notă: Pentru unele purificatoare de aer Philips nu există o alertă de curăţare a filtrului. Te rugăm să urmezi programul de curăţare şi instrucţiunile din manualul de utilizare al modelului tău.
   
  Filtre AC3680
  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.