1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Când trebuie înlocuite periile şi filtrele aspiratorului meu AquaTrio?

  Publicat pe 24 octombrie 2022
  Pentru o performanţă optimă de curăţare, se recomandă înlocuirea regulată a periilor de din microfibră ale aspiratorului AquaTrio.

  Informaţiile din acest articol se aplică tuturor modelelor AquaTrio:

  Recomandare de înlocuire

  Te sfătuim să înlocuieşti periile din microfibră ale aspiratorului Philips AquaTrio la fiecare şase luni sau atunci când rezultatele de curăţare nu mai sunt la fel de bune. 

  Înlocuieşte întotdeauna simultan cele două perii vechi din microfibră ale dispozitivului cu două perii noi dacă doreşti să menţii rezultate optime de curăţare. Poţi arunca periile vechi din microfibră împreună cu gunoiul menajer obişnuit.

  AquaTrio fără fir seria 9000

  Nu trebuie să îţi faci griji, deoarece ecranul LCD inteligent digital îţi oferă actualizări în timp real despre momentul în care trebuie să cureţi şi să înlocuieşti filtrul şi când trebuie să înlocuieşti periile din microfibră. Filtrele de schimb sunt disponibile sub codul de piesă XV1791 iar periile de schimb din microfibră sub codul de piesă XV1793. Înlocuieşte filtrul, precum şi periile din microfibră, la fiecare 6 luni pentru a asigura performanţe maxime.
  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.