1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  • 30 zile drept de retur

  • Livrare gratuită

  • Accesorii originale Philips

  • NOU! Plătește în rate cu ING Credit Card

  Produse

  S5583/10 Shaver series 5000 Aparat de bărbierit electric umed şi uscat NOU
  Te rugăm să reţii că produsul poate avea altă culoare decât în această imagine, dar informaţiile de asistenţă sunt aceleaşi
  Vezi produsul

  Shaver series 5000 Aparat de bărbierit electric umed şi uscat

  S5583/10

  Ce înseamnă simbolurile de pe aparatul de bărbierit Philips?

  Dacă doreşti să afli ce înseamnă simbolurile şi indicatoarele luminoase de pe aparatul tău de bărbierit Philips, citeşte explicaţiile pe care le oferim în acest articol.

  Indicatoare luminoase de încărcare

  În funcţie de modelul aparatului tău de bărbierit, este posibil să observi diverse indicaţii de încărcare pe aparat. 
  Pe anumite aparate de bărbierit poţi observa trei bare verticale. 
  La aceste aparate de bărbierit, când bateria este aproape descărcată, indicatorul luminează intermitent în portocaliu. În timpul încărcării, acest indicator luminos poate fi alb, verde sau albastru, în funcţie de modelul aparatului de bărbierit.

  La unele modele, este posibil să observi trei bare orizontale ca indicator de încărcare.
  La aceste aparate de bărbierit, barele se aprind pentru a indica nivelul bateriei. Când bara inferioară luminează intermitent în portocaliu, înseamnă că bateria este aproape descărcată. 
  După ce aparatul de bărbierit este complet încărcat, indicatorul luminos rămâne aprins timp de 15 sau 30 de minute, după care se stinge automat pentru a economisi energie.

   
  Indicatoare luminoase de încărcare a aparatul de bărbierit Philips

  Deconectează pentru utilizare

  Unele aparate de bărbierit Philips pot fi utilizate numai fără fir. Dacă încerci să porneşti aceste aparate de bărbierit în timp ce sunt încă conectate, pe aparat va lumina intermitent un simbol de deconectare ca memento pentru a deconecta aparatul de bărbierit.
  Simbol de deconectare pentru utilizare pe aparatul de bărbierit Philips

  Semnul exclamării

  Dacă observi un semn de exclamare care iluminează intermitent pe aparatul de bărbierit Philips, pot exista mai multe explicaţii.
  • Capete de bărbierit blocate: Dacă observi semnul exclamării împreună cu un simbol robinet şi cap de bărbierit, înseamnă că motorul aparatului de bărbierit nu mai poate funcţiona deoarece capetele de bărbierit sunt murdare sau deteriorate. În acest caz, trebuie să cureţi sau să înlocuieşti capetele de bărbierit.
  • Supraîncălzire: Aparatul de bărbierit se poate supraîncălzi din cauza încărcării excesive. În această situaţie, aparatul de bărbierit se opreşte automat. Lasă-l să se răcească timp de câteva minute şi apoi încearcă să-l porneşti din nou.
  • Obiect metalic pe suportul de încărcare: Dacă observi un semn de exclamare care este afişat intermitent pe suportul Qi, înseamnă că există un obiect metalic pe suport. Acest lucru va determina oprirea automată a suportului Qi. Îndepărtează obiectul şi reporneşte suportul de încărcare după 5 minute.
  Simbol semn de exclamare pe aparatul de bărbierit Philips

  Mementoul pentru curăţare

  Pentru a întreţine aparatul de bărbierit Philips, curăţarea acestuia trebuie să facă parte din rutina ta zilnică. În funcţie de modelul aparatului de bărbierit, este posibil să observi câteva simboluri care indică faptul că a venit momentul să îţi cureţi aparatul. Poţi observa simbolul unui robinet (imaginea 1) sau 3 picături într-o dispunere triunghiulară (imaginea 2). Unele aparate de bărbierit care pot fi curăţate în Quick Clean Pod vor afişa şi o pictogramă în formă de banană deasupra celor 3 picături.
  Memento de curăţare pe aparatul de bărbierit Philips

  Dispozitiv de blocare pentru transport

  Poţi bloca aparatul de bărbierit Philips în timpul deplasărilor, pentru a te asigura că acesta nu porneşte accidental.

  Pentru a activa blocarea pentru transport, ţine apăsat timp de trei secunde butonul de pornire/oprire de pe aparatul de bărbierit. Când blocarea pentru transport este activă, pe aparatul de bărbierit luminează intermitent un simbol lacăt.

  Pentru a dezactiva blocarea pentru transport, ţine apăsat timp de trei secunde butonul de pornire/oprire de pe aparatul de bărbierit. Simbolul lacăt va lumina mai întâi intermitent şi apoi va rămâne aprins continuu pentru a indica faptul că aparatul de bărbierit poate fi utilizat din nou.
  Simbol de blocare pentru transport a aparatului de bărbierit Philips

  Înlocuirea capetelor de bărbierit

  Pentru a întreţine aparatul de bărbierit Philips, este important să înlocuieşti în mod regulat capetele de bărbierit. În funcţie de modelul aparatului de bărbierit, este posibil să observi simbolul unui cap de bărbierit afişat intermitent pe aparatul de bărbierit sau poţi auzi un semnal sonor scurt care îţi reaminteşte să înlocuieşti capetele de bărbierit.

  Pentru majoritatea modelelor de aparate de bărbierit, capetele de bărbierit trebuie înlocuite o dată la doi ani. Pentru instrucţiuni despre cum să înlocuieşti capetele de bărbierit pentru aparatul tău, consultă manualul de utilizare.

  Notă: După înlocuirea capetelor de bărbierit, trebuie să resetezi aparatul de bărbierit ţinând apăsat butonul de pornire/oprire timp de câteva secunde.
  Simbol de înlocuire a capului de bărbierit pe aparatul de bărbierit Philips

  Simbol baie şi robinet

  Dacă observi un simbol duş sau baie imprimat pe partea din spate a aparatului de bărbierit Philips, înseamnă că acesta este rezistent la apă şi poate fi utilizat în siguranţă cu apă în timp ce faci duş sau baie.

  Un simbol robinet imprimat pe partea din spate a aparatului de bărbierit Philips indică faptul că acesta poate fi curăţat cu apă. Totuşi, acest lucru nu înseamnă că îl poţi utiliza la duş sau baie.

  Simbolul robinetului barat înseamnă că aparatul de bărbierit nu poate fi spălat şi trebuie curăţat fără apă.
  Simbol rezistenţă la apă pe aparatul de bărbierit Philips

  Simbolul de notificare

  Când există un mesaj important pentru tine în aplicaţia Philips GroomTribe, pe aparatul de bărbierit S7000 se aprinde simbolul notificării.
  Simbol de notificare pe aparatul de bărbierit Philips

  Simbol pentru bărbierit sensibil

  Pe aparatul de bărbierit Philips S7000 există simbolurile S şi XS. Simbolul S se referă la setările pentru bărbierit sensibil, iar XS se referă la bărbierit foarte sensibil. Poţi selecta aceste setări prin intermediul aplicaţiei Philips GroomTribe.

  Notă: Reţine că simbolurile de pe aparatul de bărbierit Philips variază în funcţie de tipul de model. Pentru o prezentare generală completă a simbolurilor şi a indicatoarelor luminoase de pe aparatul de bărbierit, consultă manualul de utilizare.
  Simbol sensibil pe aparatul de bărbierit Philips

  Feedback privind mişcarea

  Cele mai recente modele de aparate de bărbierit Philips dispun de tehnologia SenseIQ. Pe aceste aparate de bărbierit se afişează o pictogramă de detectare a mişcării. 
  După ce ai terminat bărbieritul, vei primi feedback pe mânerul aparatului de bărbierit. Pictograma de feedback privind mişcarea se aprinde în diverse culori, oferindu-ţi feedback despre bărbieritul general.
  • Când te bărbiereşti cu mişcări corecte (mişcări circulare), pictograma de feedback privind mişcarea luminează în verde. 
  • Când mişcările de bărbierit nu sunt ideale, pictograma de feedback privind mişcarea se aprinde în portocaliu. 
  Consultă aplicaţia pentru detalii şi recomandări.

  Pictograma robinet

  Simbolul robinet începe să lumineze intermitent pe aparatul de bărbierit după ce îl opreşti pentru a-ţi reaminti să-l cureţi.

  3 picături

  La majoritatea modelelor mai recente de aparate de bărbierit vei observa ca memento de curăţare şi 3 picături sub o pictogramă albastră în formă de banană.
  Când opreşti aparatul de bărbierit, cele trei picături încep să lumineze intermitent, ca memento pentru a curăţa aparatul de bărbierit în Quick Clean Pod.
  Dacă acestea rămân aprinse continuu, înseamnă că programul de curăţare este în curs.
  Dacă scoţi aparatul de bărbierit din Philips Quick Clean Pod sau apeşi butonul de pornire/oprire în timpul programului de curăţare şi cele 3 picături încep să lumineze intermitent rapid, înseamnă că procesul de curăţare a fost întrerupt înainte de a se termina.
  Pentru a continua programul de curăţare, pune aparatul de bărbierit înapoi în cartuşul de curăţare în termen de 4 secunde. După acest interval, programul de curăţare trebuie repornit apăsând din nou butonul de pornire/oprire de pe aparatul de bărbierit.

  Pictogramă în formă de banană

  Când curăţarea este în curs, împreună cu cele trei picături începe să lumineze intermitent şi pictograma albastră în formă de banană de deasupra acestora.
  Dacă scoţi aparatul de bărbierit din Philips Quick Clean Pod sau apeşi butonul de pornire/oprire în timpul programului de curăţare şi pictograma începe să lumineze intermitent lent, înseamnă că procesul de curăţare a fost întrerupt înainte de a se termina.
  Pentru a continua programul de curăţare, pune aparatul de bărbierit înapoi în cartuşul de curăţare în termen de 4 secunde. După acest interval, programul de curăţare trebuie repornit apăsând din nou butonul de pornire/oprire de pe aparatul de bărbierit.

  SkinIQ

  Dacă observi un simbol SkinIQ pe aparatul de bărbierit, înseamnă că acesta dispune de tehnologia SkinIQ care detectează în mod inteligent densitatea părului şi tehnica de bărbierire.
  Poţi obţine sfaturi personalizate pentru bărbierit în aplicaţia GroomTribe.

  Informaţiile de pe această pagină se aplică următoarelor modele: S5583/10 , S7786/55 , S7783/59 , S7783/55 , S5589/38 , S5585/10 , S5584/50 , S5250/06 , S1133/41 , S3333/54 , S3233/52 , S3232/52 , S3134/51 , S1332/41 , S1232/41 , S1231/41 , S6620/11 , S7960/17 , S7940/16 , S7930/16 , S6680/26 , S6640/44 , S6630/11 , SP9860/13 , S5550/44 , S5672/41 , S5630/12 , S5530/06 , S1100/04 , S7520/41 , S5620/12 , S1110/04 , S1310/04 , S1520/04 , S3110/06 , S3120/06 , S3510/06 , S5110/06 , S5130/06 , S5150/26 , S5320/06 , S5400/26 , S5420/06 , S5520/45 , S5600/41 , S7310/12 , S7510/41 , S7720/26 , S9031/12 , S9111/31 , S9511/31 , S9711/31 . Faceți clic aici pentru a afișa mai multe numere de produse Faceți clic aici pentru a afișa mai puține numere de produse

  Înregistrează-ţi produsul
  Înregistrează-ţi produsul

  Fii la curent cu acoperirea garanţiei produsului

  Califică-te pentru cashback, cadouri şi oferte speciale

  Obţine acces uşor la asistenţă pentru produse