1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
  Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

  Ce cantitate de mâncare pot pregăti în Philips Airfryer?

  Philips Airfryer poate fi umplut până la indicaţia „MAX” de pe coş. Totuşi, cantitatea MAX depinde de tipul de alimente pe care doreşti să le prepari şi de dimensiunile aparatului Philips Airfryer. Pentru mai multe informaţii, citeşte mai jos.

  Cartofi (prăjiţi)

  Coşul Philips Airfryer are o capacitate de până la 800 de grame, 1200 de grame sau 1400 de grame de cartofi prăjiţi, în funcţie de modelul aparatului Airfryer. Dacă în coş sunt introduse cantităţi mari de alimente, este posibil ca rezultatul final să nu fie uniform. Cantitatea optimă de cartofi prăjiţi care poate fi preparată simultan este de 500 grame sau de 1000 de grame (în funcţie de modelul aparatului Airfryer) atât pentru cartofii prăjiţi de casă, cât şi pentru cei congelaţi.

  Gustări mari, carne sau carne de pasăre

  Poţi distribui un strat de gustări pe fundul coşului Philips Airfryer. Asigură-te că baza coşului nu este complet acoperită, aşa încât aerul fierbinte să poate să poată circula în jurul ingredientelor.

  Legume umplute, gustări cu aluat umplute sau alimente fragile

  Când prepari legume umplute, gustări cu aluat umplute sau alte alimente fragile, pune un strat pe fundul coşului Airfryer. Asigură-te că laşi suficient spaţiu între ingrediente, astfel încât să le poţi scoate cu un cleşte.

  Prăjituri, tarte, brioşe sau pâine

  Foloseşte o tavă de copt termorezistentă cu dimensiuni potrivite pentru Airfryer. Nu umple tăvile sau vasele de copt mai mult de jumătate, deoarece aluatul va creşte în timpul prăjirii cu aer fierbinte. Dacă ai pus prea mult aluat în tava sau vasul de copt, aluatul care creşte poate atinge elementul de încălzire al aparatului Airfryer şi partea de sus se poate arde.

  Cantitatea de alimente pe care o poţi prepara în Philips Airfryer XXL

  Consultă exemplele şi videoclipul de mai jos pentru a vedea cantitatea de alimente pe care o poţi prepara în Philips XXL:
   
  • 1,4 kg de cartofi prăjiţi congelaţi sau
  • un pui întreg de 1,4 kg cu 6 cartofi medii.
  Play Pause
  Înregistrează-ţi produsul
  Înregistrează-ţi produsul

  Fii la curent cu acoperirea garanţiei produsului

  Califică-te pentru cashback, cadouri şi oferte speciale

  Obţine acces uşor la asistenţă pentru produse

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.