0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Ce cantitate de mâncare pot pregăti în Philips Airfryer?

  Publicat pe 21 februarie 2024

  Philips Airfryer poate fi umplut până la indicaţia „MAX” de pe coş. Cantitatea MAX depinde de tipul de alimente pe care doreşti să le prepari şi de dimensiunile aparatului Philips Airfryer. Găseşte mai multe informaţii mai jos.

  Cartofi (prăjiţi)

  Coşul aparatului Philips Airfryer are o capacitate între maximum 500 şi 2000 de grame de cartofi prăjiţi, în funcţie de modelul de Airfryer. Poţi obţine cele mai bune rezultate umplând coşul până la 2/3 din indicaţia maximă. Poţi găsi mai multe informaţii despre modelul tău de Airfryer în Manualul de utilizare şi aplicaţia HomeID. Pentru a citi sau descărca Manualul de utilizare, găseşte numărul modelului pe autocolantul din partea de jos a aparatului şi accesează www.philips.com/support .

  Pui sau carne (în întregime sau în bucăţi)

  În funcţie de model, Airfryer poate prepara, de exemplu, ruladă cu carne sau pui întreg, cu o greutate maximă între 800 şi 2500 de grame. În general, poţi distribui un strat de carne, de exemplu, de pui, pe fundul coşului Airfryer. Asigură-te că baza coşului nu este complet acoperită, aşa încât aerul fierbinte să poate să poată circula în jurul ingredientelor şi să le gătească bine. Pentru mai multe informaţii, poţi consulta aplicaţia HomeID sau Manualul de utilizare. Pentru a găsi Manualul de utilizare, consultă numărul modelului pe Airfryer, în partea de jos a aparatului şi accesează www.philips.com/support .

  Legume umplute, gustări sau alimente fragile

  Când prepari legume umplute, gustări cu aluat umplute sau alte alimente fragile, pune un strat pe fundul coşului Airfryer. Asigură-te că laşi suficient spaţiu între ingrediente, astfel încât să le poţi scoate cu un cleşte.

  Prăjituri, tarte, brioşe sau pâine

  Foloseşte o tavă de copt sau un vas de cuptor care se potriveşte cu coşul şi tava Airfryer, lăsând în acelaşi timp spaţiu pe laterale, astfel încât aerul să poată circula. 

  Nu umple tăvile sau vasele de copt mai mult de jumătate, deoarece aluatul va creşte în timpul prăjirii cu aer fierbinte. Dacă ai pus prea mult aluat în tava sau vasul de copt, aluatul care creşte poate atinge elementul de încălzire al aparatului Airfryer şi partea de sus se poate arde.


  Soluţiile de mai sus au rezolvat problema? Dacă nu, te rugăm să ne contactezi pentru asistenţă suplimentară.
  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.