1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse

  Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
  Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

  De ce trebuie agitată mâncarea din Philips Airfryer?

  Philips Airfryer utilizează tehnologia Rapid Air, care permite aerului să circule în jurul alimentelor. Agitând ingredientele, te poţi asigura că aerul poate ajunge la toate suprafeţele alimentelor.

  Câteva aspecte de luat în considerare:

  • Dacă există mai mult de un strat de ingrediente în coş sau mai multe ingrediente se ating unele de altele (de exemplu, cartofi prăjiţi, gustări), agitarea la jumătatea procesului este necesară pentru un rezultat uniform
  • Alimentele fragile nu ar trebui să fie prăjite cu aer fierbinte în mai mult de un strat, deoarece agitarea le va deteriora. Dacă nu le agiţi, aerul fierbinte nu poate ajunge în zonele în care ingredientele se ating.
  • Alimentele din coş vor fi gătite, dar unele zone nu vor deveni crocante. Prin agitare, mâncarea se va rumeni mai uniform şi va deveni mai crocantă peste tot. Când agiţi coşul, poţi verifica şi culoarea ingredientelor. Pentru a agita ingredientele, trage coşul din aparat ţinându-l de mâner şi agită-l.

  Pentru a agita ingredientele:

  Trage coşul din aparat ţinându-l de mâner şi agită-l. Asigură-te că amesteci bine cartofii prăjiţi în timpul agitării – straturile inferioare trebuie să vină deasupra şi invers – astfel încât să obţii rezultate uniforme.

  Notă: Ingredientele mici trebuie agitate o singură dată. Agitarea mai frecventă nu are un efect negativ asupra rezultatului final.
  Înregistrează-ţi produsul
  Înregistrează-ţi produsul

  Fii la curent cu acoperirea garanţiei produsului

  Califică-te pentru cashback, cadouri şi oferte speciale

  Obţine acces uşor la asistenţă pentru produse

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.