1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
  Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

  Ce fel de mâncare pot găti în Philips Airfryer?

  În Philips Airfryer poţi găti o varietate de preparate gustoase, precum cartofi prăjiţi sau de alt fel, gustări, carne şi carne de pasăre. Citeşte informaţiile de mai jos pentru a afla mai multe:

  • Preparate din carne sau peşte: Carnea de pui, carnea de vită, peştele şi majoritatea celorlalte feluri de mâncare care sunt de obicei prăjite sau preparate la grătar ori la cuptor vor avea un gust delicios atunci când sunt pregătite în Philips Airfryer. De asemenea, în Philips Airfryer se pot obţine preparate din pâine, cu puţin ulei adăugat la pâinea preparată în casă.

  • Legume: Toate legumele care pot fi preparate la grătar (cum ar fi dovlecei, porumb sau ardei) pot fi preparate în Philips Airfryer.

  • Alimente congelate: Gustările congelate pot fi preparate în Philips Airfryer fără altă pregătire. Nu este necesar să decongelezi ingrediente congelate înainte de a le prepara în aparat. Ingredientele congelate necesită un timp de preparare puţin mai lung, dar acest lucru nu va influenţa rezultatul final. Controlul temperaturii îţi permite să alegi cea mai bună setare pentru fiecare ingredient.

  • Produse de patiserie: Poţi prepara prăjituri, tarte, brioşe, precum şi pâine şi multe produse de patiserie în Philips Airfryer.

  Înregistrează-ţi produsul
  Înregistrează-ţi produsul

  Fii la curent cu acoperirea garanţiei produsului

  Califică-te pentru cashback, cadouri şi oferte speciale

  Obţine acces uşor la asistenţă pentru produse

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.