0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Cum se înlocuiesc bateriile aspiratorului fără fir Philips

  Publicat pe 31 august 2023
  Pentru a afla dacă şi cum se înlocuiesc bateriile aspiratorului fără fir Philips, uită-te pe tubul aparatului pentru a afla modelul şi citeşte articolul nostru de mai jos.
   

  Înlocuirea bateriilor

  1. Dacă ai un aspirator SpeedPro sau SpeedPro Max (verifică dacă oricare dintre aceste nume este tipărit pe tub), poţi înlocui bateria la un centru de service Philips sau la serviciul nostru pentru clienţi. Te rugăm să ne contactezi pentru asistenţă suplimentară la www.philips.com/support.  
    
  1. Dacă ai un aspirator fără fir seria 8000, 7000 sau 3000 (textul „SpeedPro” sau „SpeedPro Max” nu este menţionat pe tub), poţi scoate bateria reîncărcabilă din aparat şi poţi achiziţiona una nouă de pe site-ul nostru web, căutând XV1797 pentru seriile 8000 şi 7000 sau XV1633/01 pentru seria 3000 în fereastra de căutare. Pentru aspiratorul fără fir seria 2000 nu se poate achiziţiona online o baterie nouă. Te rugăm să ne contactezi dacă ai nevoie de asistenţă suplimentară la www.philips.com/support. 
   
  Înainte de a scoate bateria, asigură-te că aparatul este deconectat de la priza de perete şi că bateria este complet descărcată. Ia toate măsurile de siguranţă necesare atunci când arunci bateriile.   
  Pentru a scoate bateria reîncărcabilă, urmează instrucţiunile de mai jos.   
  1. Deconectează aparatul de la priza de perete şi lasă-l să funcţioneze până când motorul se opreşte.   
  2. Apasă butonul de deblocare şi scoate bateria din aparat.  

  Au ajutat soluţiile de mai sus? Dacă nu, te rugăm să ne contactezi dacă ai nevoie de asistenţă suplimentară la www.philips.com/support.  
   
  baterie
  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.