0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  baby icon

  Știința de a avea grijă

  Prima sarcină este un moment unic, încărcat deopotrivă cu emoții, bucurie și necunoscut. E acel eveniment special despre care auzim adesea de la alții, că ar puterea să ne remodeleze, să ne schimbe structura interioară, prioritățile și stilul de viață. Devii părinte. Un cuvânt cu greutate care poartă după sine multe responsabilități, întrebări și griji care iau amploare treptat, pe măsură ce te apropii de naștere, și încep să crească din momentul în care îți ții copilul în brațe pentru prima oară.

   

  Din dorința de a fi niște părinți buni, ne consumăm adesea energia cu o mulțime de griji. Ne punem milioane de întrebări despre ce, cum și de ce copilul nostru crește și se dezvoltă într-un anumit ritm și dacă noi, ca părinți, facem suficient ca lui să-i fie cât mai bine. Se spune că grijile sunt un lucru cu care trebuie să înveți să trăiești atunci când devii părinte, dar câți dintre noi știm să spunem stop atunci când ne îngrijorăm prea mult? Câți dintre noi reușim să fim echilibrați și să ne punem întrebări doar atât cât este necesar pentru a face lucrurile bine?

   

  Și pentru că știm că de multe ori e greu să spui nu milioanelor de întrebări care te acaparează, am lansat "Știința de a avea grijă", un apel către toți părinții, mame și tați deopotrivă, prin care să le amintim că meseria de părinte este despre a avea grijă, nu despre a-ți face griji. Da, e normal să te îngrijorezi, dar nu uita să te și bucuri și să fii prezent. Fii curios și învață să crești odată cu copilul tău.

  grijulinta teaser video
  grijulinta reveal video

  Citește articole care te scapă de grijă

  - dezvoltate în parteneriat cu "Totul despre mame"

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.