0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    idei pentru sarbatori distractive

    Cauți cele mai bune idei pentru un Paște plin de farmec cu cei mici? Ți-am pregătit câteva variante.

    Idei pentru sărbători distractive

    Sărbătorile alături de cei dragi sunt un motiv de bucurie, mai ales atunci când din familie fac parte și unul sau mai muți copii: micuții trăiesc fiecare eveniment mai intens decât adulții, în special dacă sunt implicați în pregătiri sau activități distractive. Cauți cele mai bune idei pentru un Paște plin de farmec împreună cu cei mici? Ți-am pregătit câteva variante care cu siguranță vor aduce veselia în întreaga casă. 

    Ascunde cadourile de la Iepuraș și transformă căutarea într-un joc 


    Vânătoarea de ouă roșii e o adevărată tradiție în țări din întreaga lume, însă ce-ai spune dacă ai transforma totul într-o aventură a găsirii cadourilor? Dacă ai cumpărat deja dulciuri, jucării sau hăinuțe, ascunde-le într-un loc unde copilul nu caută de obicei, apoi gândește-te la un traseu pe care acesta ar trebui să îl urmeze pentru a găsi darurile lăsate de Iepurașul de Paște. Poți începe prin a lăsa la îndemână un bilețel pe care scrie: “Ai primit un cadou, pentru a ajunge la el, primul pas este să cauți următorul indiciu, aflat sub una dintre jucăriile tale.” Fiecare indiciu găsit înseamnă un nou bilet cu instrucțiuni distractive, prin care cel mic se va simți purtat într-o aventură minunată, la finalul căreia se va bucura din plin de cadou. Dacă ai în familie și un nou născut, îți poți îndemna copiii mai mari să caute și cadoul pentru bebeluș, pentru a dubla provocarea. 

    Cum iti aloci energia ca mamica

    Decorați împreună ouă folosind metode originale 

     

    Cine spune că ouăle pot fi vopsite numai în stilul clasic? Pentru o experiență specială, pregătește câteva accesorii numai bune de colorat ouă de Paște: hârtie creponată, frunze, flori, coji de ceapă sau culori acrilice. Cu ajutorul acestora, decorarea ouălor va deveni o experiență cât se poate de distractivă pentru cel mic. Atât hârtia creponată, cât și frunzele, cojile de ceapă sau florile își vor imprima culorile pe coaja oului, odată ce le așezi în jurul acestuia și le ții câteva minute într-un șervețel de hârtie. Dacă oul este cald și umezit cu puțină apă, ai toate șansele să scoți un model interesant. Culorile acrilice pot fi folosite pentru a picta modele pe fiecare ou, așa cum vă dictează imaginația. Organizează un concurs de decorat ouă și invită copilul să decoreze cum dorește - distracția este garantată și s-ar putea chiar să câștigi și niște timp pentru tine ca parinte.

    idei pentru sarbatori de paste distractive

    Pregătiți împreună prăjituri și gustări pentru masa de Paște 

     

    Poți să termini treaba la timp și totodată să te distrezi cu cel mic? Sigur că da, atâta vreme cât transformi gătitul într-o activitate plăcută și plină de haz. Creme pentru prăjituri, brioșe colorate, umplutură de cozonac, tartine sau cremă de brânză - orice preparat delicios poate fi gata mai ușor cu ajutorul unui asistent priceput, care se va bucura să decoreze prăjiturile împreună cu tine, să asambleze tartine și, la final, să încerce personal gustul cremei de tort. În plus, dacă ai copii de vârste diferite, îi poți implica pe cei mai mari într-o sesiune distractivă de gătit, în timp ce tu pregătești alături de ei hrana bebelușului. Toată lumea câștigă, iar familia e mai unită ca niciodată. 

    idei pentru sarbatori de paste distractive

    Asamblați decorațiuni de Paște și împodobiți casa 

     

    Nu-i greu să decorezi casa pentru Paște și în același timp să te distrezi alături de copii. Cei mici sunt de obicei bucuroși să creeze obiecte originale, așa că poți propune ca în acest an să realizați împreună decorațiuni pentru masa de Sărbători - de exemplu, șervețele împăturite în formă de iepuraș, coșuri cu flori și cu ouă roșii, suporturi pentru pahare și orice alte lucruri care îți vin în minte. Imaginația celor mici nu are limite, iar Sărbătorile înseamnă culoare, veselie și o locuință frumos aranjată, deci de ce să nu organizezi un mic atelier de decorațiuni chiar la voi acasă? Bonus: activitățile handmade sunt printre cele mai potrivite activitati pentru consumarea energiei la copii, deoarece necesită atenție și concentrare.

    Citiți împreună povești tematice sau urmăriți filme de copii  

     

    Vei găsi cu siguranță foarte multe cărți cu povești vesele și educative centrate în jurul Paștelui, precum și filme de desene animate, care îl vor face pe cel mic să intre mai ușor în atmosferă și să se distreze de minune. Pregătește câteva gustări sănătoase, toarnă lapte sau suc în cana copilului și fii gata pentru o experiență care îl va face pe micuțul tău să asocieze Sărbătorile cu bucuria de a fi alături de familie. 

    Dacă vrei să descoperi și alte activități distractive, pe care le poți pune în practică pentru familia ta, urmărește-o mai jos pe Mami Influencerița Philips Avent, de la care vei afla noi idei bune de pus în practică:

    Idei pentru sarbatori distractive - Elena Zagaican

    Citește în continuare

    Fă cunoștiință cu aplicația Sarcina+

     

    Concepută pentru a îți fi alături de când rămâi însărcinată și până la naștere, aplicația Sarcina+ te ghidează în toate etapele sarcinii și te ajută să o monitorizezi îndeaproape.

    Descarcă acum:

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.