0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Home ›› Plănuiești să alăptezi?

    Home ›› Plănuiești să alăptezi?

    Plănuiești să alăptezi?

    Avantajele alăptării

     

    Beneficiile alăptării pe termen lung includ un risc scăzut de afecțiuni gastro-intestinale, obezitate, alergii, cancer și diabet. De asemenea, alăptarea fortifică sistemul imunitar al copilului. Pentru a te asigura de acest lucru, este important ca cel mic să beneficieze de cât mai mulți nutrienți dintr-o dietă echilibrată. Dacă acest lucru nu poate fi asigurat, trebuie să ceri sfatul medicului cu privire la cele mai potrivite vitamine pe care le poți lua în timpul alăptării.

    Uneori începutul este mai greu

     

    Multe mame intenționează să alăpteze, însă trec la formulă de lapte dacă alăptarea se dovedește a fi un proces dificil. Există câteva bariere pe care le întâmpină femeile care doresc să alăpteze, inclusiv mastita.

    Soluția pentru a depăși aceste obstacole este accesul la susținere și informații. Asigură-te că ai toate informațiile corecte cu privire la alăptare, din surse de încredere. Cursurile de puericultură îți vor oferi toate informațiile de care ai nevoie.

    În continuare, află care sunt grupurile de suport pentru alăptare la care ai acces rapid. Susținerea pentru alăptare poate veni de la consultanți în alăptare, alte mame care alăptează, moașe sau chiar de la partenerul tău. Asigură-te că știi cum poți contacta persoanele care te pot ajuta să treci peste aceste dificultăți.

    Îți oferim informațiile de care ai nevoie

     

    Aplicația noastră Baby+ îți oferă ajutorul de care ai nevoie, prin materiale video și ghiduri despre alăptare.

    Un alt sfat foarte util este să te interesezi în legătură cu pompele de alăptat. Pomparea este o modalitate excelentă de a păstra o rezervă de lapte matern în timp de te adaptezi la procesul de alăptare. În primele săptămâni și chiar luni, vei descoperi că pompele pentru sân îți pot oferi un grad mai ridicat de libertate și vei putea ieși în oraș, fără griji. De asemenea, partenerul se poate ocupa de hrănirea copilului folosind un biberon potrivit, în timp ce tu te poți bucura de o pauză.

    Găsirea biberonului potrivit care simulează cât mai natural sânul este posibilă cu biberonul Philips Avent Natural cu tehnologia Natural Response Nipple. Tetina este prevăzută cu o deschidere unică și un capăt care eliberează laptele, care se adaptează ritmului de hrănire al copilului – pentru a bea, înghiți, respire și pentru a lua scurte pauze. Și, la fel ca în cazul sânului, tetina biberonului eliberează laptele doar atunci când copilul aplică intuitiv o mișcare de compresie cu limba.

    Gama Natural Response are scopul de a te ajuta și de a facilita procesul hrănirii cu biberonul pentru tine și pentru bebelușul tău atunci când e necesar. Nu este menit să înlocuiască sau să descurajeze alăptarea

    Citește în continuare

    Fă cunoștiință cu aplicația Sarcina+

     

    Concepută pentru a îți fi alături de când rămâi însărcinată și până la naștere, aplicația Sarcina+ te ghidează în toate etapele sarcinii și te ajută să o monitorizezi îndeaproape.

    Descarcă acum:

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.