1
Aparat 4-în-1 pentru prepararea mâncării bebeluşilor

Năut cu tăiţei

Năut cu tăiţei

Oferim sfaturi pentru înţărcare, precum şi reţete şi idei de preparate proaspete gustoase pentru a te ajuta să-i oferi bebeluşului un început sănătos în viaţă.

Porţii Se obţin aprox. 260 ml - aprox. 5 porţii (50 g/porţie), Durată de gătire Timp de preparare la abur: aprox. 20 de minute

Ingrediente

  • Ţelină: jumătate de tulpină (aprox. 40 g)
  • Roşie: o roşie medie (aprox. 130 g)
  • Morcov: jumătate de morcov mediu (aprox. 40 g)
  • Năut fiert: 40 g
  • Tăiţei bine fierţi: 50 g pentru o porţie
  • Piure de carne de vită bine gătită: 50 g pentru o porţie

Indicaţii

    1
  • Spală legumele şi curăţă de coajă morcovul. Taie apoi roşia în jumătate şi scoate-i seminţele. Taie legumele în cuburi de aproximativ 1 cm.
  • 2
  • Scoate capacul vasului şi pune toate ingredientele în vas. Pune la loc capacul şi blochează-l în poziţia corectă.
  • 3
  • Scoate capacul rezervorului de apă şi toarnă apă în rezervor până la nivelul de „20 min”.
  • 4
  • Pune la loc capacul şi blochează-l în poziţia corectă. Apasă pentru a bloca vasul în poziţia de abur.
  • 5
  • Setează durata de preparare la abur la 20 de minute. Prepararea la abur va porni şi se va opri automat după 20 de minute.
  • 6
  • Roteşte butonul pentru abur înapoi în poziţia „OPRIT”.
  • 7
  • Întoarce vasul cu capul în jos, apoi adaugă năutul fiert (găteşte năutul separat).
  • 8
  • Aşază-l pe unitatea principală, apoi întoarce-l în sens orar şi blochează-l în poziţia de amestecare.
  • 9
  • Amestecă de 3 sau 5 ori timp de 15 secunde de fiecare dată până când obţii consistenţa dorită.
  • 10
  • Transferă piureul într-un castron şi lasă-l să se răcească înainte de a servi o porţie cu aproximativ 50 g de tăiţei fierţi şi 50 g de carne de vită piure.
  • Sugestie: Depozitare: adecvat pentru congelare
Pasul 1

Pasul 1

Pasul 2

Pasul 2

Pasul 3

Pasul 3

Pasul 4

Pasul 4

Pasul 5

Pasul 5

Pasul 6

Pasul 6

Pasul 7

Pasul 7

Pasul 8

Pasul 8

Pasul 9

Pasul 9

Pasul 10

Pasul 10

Năut cu tăiţei