Prestigo

Telecomandă universală

  Prestigo

  Telecomandă universală

  Ecran tactil

  O telecomandă universală inteligentă cu un ecran tactil color care controlează până la 20 de dispozitive din 300.000 de dispozitive şi care afişează numai tastele necesare. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Prestigo Telecomandă universală

Prestigo, Telecomandă universală SRT9320/10 Caută produse similare

Ecran tactil

Sunt afişate numai tastele de care aveţi nevoie

 • Controlul mai multor dispozitive

  Controlul mai multor dispozitive

  În loc să operaţi componentele individual, controlul pe bază de activităţi uneşte funcţiile cele mai utilizate în activităţi precum "Vizionarea unui film" sau "Ascultare muzică". De exemplu, când un utilizator selectează 'vizionarea unui film', fiecare echipament în parte - precum player-ul DVD, televizorul şi receptorul multimedia -, vor fi pornite prin apăsarea unui singur buton şi toate comenzile necesare vor fi executate, cum ar fi selectarea intrării corespunzătoare, pornirea player-ului DVD şi începerea redării.

 • Ecran tactil sensibil pentru navigare facilă

  Ecran tactil sensibil pentru navigare facilă

  Un ecran tactil sensibil care afişează numai tastele necesare şi vă permite să navigaţi rapid în ecranul de la distanţă.

 • Acces direct la canalele favorite

  Acces direct la canalele favorite

  O bibliotecă de pictograme pentru canalele TV şi radio cele mai importante din majoritatea ţărilor este disponibilă pe telecomandă. Pictogramele pot fi asociate cu uşurinţă canalelor corespunzătoare prin ecranul LCD color. După configurare, prin intermediul ecranului LCD, puteţi accesa canalele preferate utilizând pictogramele posturilor în locul tastelor numerice ale telecomenzii.

 • Ecran color de 7,1 cm

  Un ecran LSC color de 7,1 cm (240 x 320 pixeli) oferă calitate de înaltă rezoluţie şi lizibilitate sporită. Ecranul tactil afişează numai tastele de care aveţi nevoie şi vă permite să navigaţi rapid prin ecranul de la distanţă.

 • Butoane iluminate pentru a vă controla dispozitivele pe întuneric

  Tastatura iluminată facilitează controlul dispozitivelor dvs., chiar şi pe întuneric.

 • Funcţionalitate suplimentară pentru învăţare şi etichetare

  Funcţia de învăţare se referă la procesul prin care o telecomandă captează şi stochează semnalele IR de la alte telecomenzi, pentru a le utiliza ulterior. În cazul în care codurile dispozitivului nu sunt incluse în baza de date încorporată, acestea pot fi aflate întotdeauna de la telecomanda originală printr-o simplă îndreptare spre aceasta. Modalitatea îmbunătăţită de adăugare şi etichetare a funcţiilor face mai uşoară şi mai rapidă adăugarea funcţionalităţilor noi. Rezultatul: nu veţi mai duce lipsă de funcţii!

 • Actualizări on-line prin intermediul bibliotecii Internet

  Software-ul Philips PrestigoSync, împreună cu conectorul USB de pe telecomandă, oferă acces la actualizările online facile. Puteţi selecta pictogramele canalelor preferate din cea mai recentă bibliotecă cu baze de date cu peste 10.000 de pictograme pentru canale. Software-ul Philips PrestigoSync vă va informa de asemenea automat cu privire la cel mai recent firmware disponibil pentru Prestigo. Software-ul este livrat pe un CD-rom sau este procurat de pe site-ul Web oficial Philips.

 • Îndrumare pas cu pas pe ecran

  Spre deosebire de alte telecomenzi universale, care necesită introducerea unui cod de 4 cifre dintr-un manual tipărit pentru identificarea unei firme şi a unei mărci, această telecomandă încorporează instrucţiuni pas cu pas pentru configurarea echipamentului, indiferent de marcă.

 • Bază de date universală de coduri IR

  Baza de date universală cu coduri IR constă într-o bibliotecă de coduri integrată într-o telecomandă specială. Această bibliotecă permite controlul prin telecomandă fără a mai fi necesară "învăţarea" semnalului. Setul de coduri IR corecte este selectat din baza de date de la distanţă prin căutare automată. Aceasta vă permite controlul asupra tuturor echipamentelor audio/video aflate astăzi pe piaţă – indiferent de model sau marcă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa