Cameră Web pentru PC

  Păstraţi legătura

  Cu clipuri video şi fotografii îmbunătăţite de 1,3 megapixeli, detectarea feţei, zoom digital 3x pentru prim-planuri şi buton instantaneu pentru fotografii instant, tot ce aveţi nevoie, doar conectaţi şi apoi discutaţi! Clema universală se potriveşte pe desktop, notebook şi ecran.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Păstraţi legătura

 • Capul camerei se rabatează în faţă pentru stocare uşoară

  Capul camerei se rabatează în faţă pentru stocare uşoară
 • Rezoluţie îmbunătăţită de 1,3 megapixeli pentru claritate mai mare a imaginii

  Camera dvs. Web vă oferă o rezoluţie de 1,3 megapixeli (îmbunătăţită prin software) atât pentru clipuri video, cât şi pentru fotografii. Astfel, o puteţi folosi pentru a realiza fotografii de înaltă calitate, care îşi păstrează calitatea atunci când sunt imprimate la dimensiuni mari.

 • Nu pierdeţi niciun mesaj cu urmărirea feţei

  Software-ul de ultimă generaţie al camerei detectează automat faţa dumneavoastră şi deplasează obiectivul pentru a vă urmări în timp ce vă mişcaţi. Puteţi rămâne în centrul ecranului chiar şi dacă vă mişcaţi în timpul videoconferinţelor. Aveţi astfel libertatea de a vă exprima şi de a conversa natural.

 • Plug-and-chat simplu pentru conectare rapidă

  Este suficient să conectaţi camera Web la portul USB al computerului. Este recunoscută de computer şi funcţionează imediat. Puteţi începe chatul video atât de simplu.

 • Zoom digital 3x pentru prim-planuri

  Apropiaţi şi depărtaţi pentru a obţine încadrarea perfectă pentru orice imagine. Zoomul este controlat integral de către dumneavoastră prin intermediul interfeţei de pe ecran în timp ce vizualizaţi imaginea, pentru a o putea ajusta perfect.

 • Imagine omogenă cu 30 de cadre pe secundă

  Aşezaţi-vă confortabil şi savuraţi o experienţă de vizionare superioară, cu 30 de cadre pe secundă. Veţi avea parte de imagini video mai omogene şi de o experienţă spaţială de videochat mai bună.

 • Reducerea zgomotului îmbunătăţeşte calitatea vocii

  Această tehnologie deosebită de reducere a zgomotului micşorează zgomotul de fundal şi îmbunătăţeşte calitatea vocii, atât în medii liniştite, cât şi în medii zgomotoase.

 • Articulaţia rotativă vă permite orientarea în orice direcţie

  Bucuraţi-vă de libertatea simplă a conversării prin cameră Web beneficiind de acest design confortabil cu articulaţie pivotantă. Puteţi roti camera 360° în orice direcţie pentru a filma oriunde doriţi fără a muta deloc camera Web.

 • Clemă universală pentru cameră Web pentru desktop, notebook sau ecran

  Clema universală facilitează fixarea sigură a camerei Web pe orice desktop, notebook şi de asemenea pe ecrane LCD. Acest design este deosebit de sigur, iar camera Web nu se va deplasa sau cădea când sunteţi în mijlocul unei conversaţii.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa