Ramă digitală PhotoFrame

  "...uite, acesta eşti tu în cadă!"

  Această PhotoFrame este combinaţia perfectă între calitate şi amuzament. Include accesorii colorate pentru ramă pentru personalizare - roz pentru fete şi albastru pentru băieţi. Schimbaţi rama într-un ceas simpatic prin simpla comutare în modul Animated Kiddie Clock Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Ramă digitală PhotoFrame

17, 8 cm (7"), Multimedia, Raport de afişare 4:3 SPF2107/10 Caută produse similare

"...uite, acesta eşti tu în cadă!"

PhotoFrame pentru bebeluşi

 • imagen Pro pentru culori clare, vibrante şi naturale ale pielii

  Tehnologia unică de optimizare a imaginilor Philips imagen vă analizează fotografiile automat pentru a corecta culoarea şi a regla setările pentru un contrast optim. imagen Pro este o tehnologie mai performantă de optimizare a imaginilor care conţine cele 3 elemente esenţiale de la imagen pentru obţinerea unui nivel sporit de acurateţe şi profunzime a culorii şi un contrast elegant. În plus, imagen Pro oferă o culoare a pielii îmbunătăţită, imagini mai clare şi vizualizarea fotografiilor fără pâlpâiri, un aspect foarte important în cazul imaginilor statice.

 • Raport de afişare 4:3 pentru o afişare optimă, fără distorsiuni

  Rama digitală PhotoFrame de la Philips asigură afişarea fotografiilor dumneavoastră la raportul de 4:3, pentru vizionarea optimă a acestora.

 • Personalizaţi-vă rama digitală cu rame demontabile de culoare roz sau albastre.

  Sunt incluse 2 accesorii de tip ramă cu design plăcut şi vesel. Roz pentru fete şi albastră pentru băieţi - vise plăcute garantate. Pur şi simplu montaţi-le.

 • Prezentare automată de diapozitive din memoria USB sau de pe cardul de memorie

  Prezentările automate de diapozitive pornesc de pe orice unitate de memorie USB sau card de memorie, fiind utile în toate situaţiile în care nu doriţi să pierdeţi timpul copiind fotografiile pe PhotoFrame.

 • Ceasul animat afişează ora într-un mod relaxant

  Comutaţi la acest ceas distractiv şi colorat atunci când nu doriţi să vizualizaţi fotografii. Instantaneu, rama digitală PhotoFrame devine un ceas. Animated Kiddie Clock este ideal pentru copii şi este un instrument foarte bun pentru a-i învăţa să spună ora.

 • Redaţi strălucirea amintirilor vechi cu RadiantColor

  RadiantColor este o tehnologie Philips exclusivă pentru afişarea fotografiilor mai mici în raportul de afişare 4:3 prin extinderea culorii pe marginile unei fotografii afişate într-un ecran incomplet pe laturile întregului ecran, eliminând dungile negre şi distorsiunile raportului de afişare.

 • Ramă digitală PhotoFrame ecologică

  Ramele digitale Philips PhotoFrame sunt concepute şi produse conform principiilor noastre de Design Ecologic, ce au ca scop minimizarea impactului general asupra mediului prin consumul mai redus de energie, eliminarea substanţelor periculoase, greutatea redusă, ambalarea mai eficientă şi optimizarea reciclabilităţii.

 • Afişaj cu pornire/oprire automată la ore prestabilite pentru a economisi energie

  Un cronometru porneşte şi opreşte PhotoFrame la orele selectate de dumneavoastră, reducând consumul de energie în favoarea mediului şi economisind până la o treime din costurile PhotoFrame pentru energie.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa