Cameră Web

  Începeţi să purtaţi convorbiri prin Skype

  Camera Web Skype perfectă! Este uşor de utilizat, realizează imagini excelente şi este dotată cu o cască pentru convorbiri fără ecou. De asemenea, puteţi trimite prin e-mail, gestiona şi arhiva instantanee şi clipuri video prin numai câteva apăsări de mouse. Video-chatul nu a fost niciodată atât de simplu. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Începeţi să purtaţi convorbiri prin Skype

 • Căşti mutimedia şi microfon cap pentru sunet de cea mai bună calitate

  Împreună cu camera Web este livrat un set de căşti multimedia Philips. Microfonul cap asigură calitatea optimă a sunetului şi utilizarea comodă.

 • 30 de cadre video pe secundă la rezoluţie Skype

  Cu 30 de cadre pe secundă vă veţi bucura de apeluri video cu aspect natural şi mişcare în timp real fără salturi de imagine. Această rată de reîmprospătare este identică cu cea utilizată de Skype şi face convorbirile prin video-chat mult mai plăcute.

 • Rezoluţie VGA (640x480) pentru imagini clare

  VGA (640 x 480) înseamnă că aproximativ 300.000 pixeli compun imaginea. Această rezoluţie VGA asigură imagini clare ce pot fi utilizate în documente, pagini Web şi e-mailuri.

 • Automatic Picture Optimizer pentru calitate superioară a imaginii

  Sistemul Automatic Picture Optimizer vă ajută să exploataţi la maxim camera dvs. Web, reglând automat setările pentru cameră şi imagine pentru a corespunde luminii disponibile.

 • Obiectiv rotativ pentru încadrare perfectă şi imagini naturale

  Obiectiv rotativ pentru încadrare perfectă şi imagini naturale. Obţineţi rapid şi uşor unghiul corect al camerei fără a avea nevoie să aşezaţi obiecte sub ea pentru a o înclina.

 • Montare stabilă pe orice monitor, laptop sau birou

  Stativul multifuncţional facilitează montarea camerei Web pe orice monitor, laptop, notebook sau suprafaţă plată.

 • Program de management al instalării pentru configurare uşoară

  Instalaţi camera Web în câteva secunde cu programul accesibil de management al instalării. Este suficient să urmaţi instrucţiunile simple, pas cu pas şi veţi obţine o instalare a camerei Web perfect compatibilă cu computerul dvs.

 • Perfect compatibil cu Skype şi alte servicii de mesagerie

  Camera Web şi aplicaţia sa software au fost proiectate pentru a funcţiona cu Sype şi cu alte sisteme de mesagerie. Adăugaţi imagini video în Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger şi alte servicii gratuite de mesagerie. De asemenea, funcţionează cu Windows Messenger şi NetMeeting pentru videoconferinţe între mai multe persoane şi este proiectat pentru a fi compatibil cu tehnologiile viitoare.

 • Funcţionează cu toate aplicaţiile software de editare a imaginilor

  Camera Web funcţionează cu toate aplicaţiile software gratuite disponibile de editare a imaginilor. Preluaţi un instantaneu sau o imagine statică din clipul dvs. video şi deschideţi-o în orice program de editare a imaginilor.

 • Butonul Snapshot vă permite să realizaţi instantanee superbe

  Printr-o simplă apăsare a acestui buton, camera Web realizează automat o fotografie. Este un mod distractiv de a împărtăşi fotografiile dvs., adăugându-le într-un e-mail, pe o pagină Web sau într-un document.

 • Preluaţi, arhivaţi şi gestionaţi imagini şi mesaje video cu VLounge

  Software pentru captarea, gestionarea şi arhivarea fotografiilor şi clipurilor video. Apăsând de numai câteva ori mouse-ul, veţi putea compune şi trimite mesaje video. Acest pachet software vă oferă toate instrumentele necesare pentru a putea profita la maxim de camera dvs. Web Philips.

 • Buton VLounge QuickLaunch pentru operare instantanee

  Pentru a porni aplicaţia VLounge, apăsaţi butonul QuickLaunch

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa