Cameră Web

  Webcam pro

  Modelul compact SPC2050NC permite apeluri video convenabile, pentru utilizatorii care se deplasează frecvent. Calitate video HD la 2,0 megapixeli, fotografii de 8,0 megapixeli, imagini video de 90 de cadre pe secundă şi autofocalizare. Sunet stereo ultralimpede cu două microfoane integrate. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Webcam pro

pentru laptopuri

 • Digital Natural Motion, pentru eliminarea mişcărilor sacadate

  Digital Natural Motion, pentru eliminarea mişcărilor sacadate

  Philips a inventat Digital Natural Motion pentru a elimina efectele de trepidaţie observate la imaginile în mişcare. Digital Natural Motion estimează mişcarea din imagine şi corectează trepidaţiile atât din transmisiile TV, cât şi din materialul de pe DVD. Rezultatul constă într-o reproducere omogenă a mişcării şi o definiţie excelentă.

 • Rezoluţie video de 2,0 megapixeli reali pentru o calitate video HD

  Numărul de megapixeli este un factor determinant pentru calitatea imaginii. Senzorul CMOS de 2,0 megapixeli asigură o calitate HD a imaginilor video care până acum nu era întâlnită la camerele web.

 • Mai multe detalii ale fotografiilor cu rezoluţia (interpolată) de 8 megapixeli

  Camera dumneavoastră Web vă oferă mai multe detalii ale fotografiilor cu rezoluţia de 8 megapixeli. Aceasta este suficient de ridicată pentru tipărirea imaginilor de dimensiunea unui poster, la rezoluţie mare.

 • 90 de cadre pe secundă pentru imagini fără scintilaţii

  Rata de reîmprospătare ultra-rapidă de 90 de cadre pe secundă produce imagini incredibil de stabile, perfecte pentru conferinţele video faţă-în-faţă şi monitorizare de la distanţă.

 • Zoom digital 8x pentru prim-planuri superbe

  Apropiaţi şi îndepărtaţi pentru a obţine încadrarea perfectă pentru orice imagine. Zoomul este controlat integral de către dumneavoastră prin intermediul interfeţei de pe ecran în timp ce vizualizaţi imaginea pentru a o putea ajusta perfect.

 • Autofocalizarea asigură realizarea unor filme video şi a unor fotografii de o claritate excepţională

  Asigură realizarea unor filme video şi a unor fotografii de o claritate excepţională. Atunci când senzorul de imagine detectează o pierdere a clarităţii, autofocalizarea reglează rapid şi precis lentilele fără ca acestea să aibă nevoie de reglare manuală. Acum, procesul este şi mai rapid, graţie noului algoritm de focalizare care aparţine exclusiv firmei Philips.

 • Obiectivul panoramic permite includerea mai multor persoane în imagine

  Obiectivul panoramic, de înaltă calitate, oferă un câmp vizual mai larg. Obiectivul panoramic funcţionează în acelaşi mod ca orice obiectiv foto panoramic şi permite includerea mai multor persoane în imagine, fără pierderi de calitate video.

 • Tehnologie Pixel Plus 2 pentru detalii mai fine, profunzime şi claritate

  Cu tehnologia Pixel Plus 2, camera dumneavoastră Web va genera întotdeauna imagini naturale, clare, cu detalii incredibile. Toate acestea, mulţumită procesorului Pixel Plus 2 - o tehnologie TV inovatoare, special creată pentru fişierele video de pe PC. Aceasta creşte numărul de linii şi numărul de pixeli, pentru a obţine cele mai bune imagini posibil.

 • Două microfoane integrate cu acustică stereo şi fără ecou

  Daţi voie vocii dvs. să fie auzită în mod natural, cu ajutorul unui sunet stereo clar. Două microfoane direcţionale încorporate şi tehnologia spectrelor audio brevetată de Philips creează o zonă fără zgomote şi ecouri. Este înregistrată doar vocea utilizatorului, celelalte sunete fiind reduse la minimum.

 • Anularea zgomotului şi ecoului, pentru o calitate optimă a sunetului

  Această tehnologie de reducere a zgomotului micşorează zgomotul de fundal şi îmbunătăţeşte calitatea vocii, atât în medii liniştite, cât şi în medii foarte zgomotoase. De asemenea, suprimă ecourile, astfel încât interlocutorul să vă audă vocea clar.

 • Capac ce protejează obiectivul împotriva prafului şi zgârieturilor

  Prima cameră Web care vine livrată standard cu un capac protector. Protejează obiectivul de calitate superioară din sticlă, format din cinci elemente, împotriva prafului şi zgârieturilor în timpul călătoriilor.

 • Clema ingenioasă se potriveşte la toate ecranele de laptop

  Această cameră Web se fixează în siguranţă pe ecranul laptopului dumneavoastră. Acest lucru se datorează unei cleme flexibile şi ingenioase, care permite prinderea cu uşurinţă a camerei Web la orice laptop.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa