Boxe multimedia 2.1

  Boxă pentru calculator cu un sunet puternic şi bogat

  Ieşirea de 50 W acceptată de tehnologia patentată SPD™ cu port de bas oferă tonuri joase şi realiste cu mai puţine distorsiuni cu modelul SPA7355/12. Designul cu 2 căi tweeter + woofer produce frecvenţe ridicate, joase şi medii, maximizând ieşirea. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Boxe multimedia 2.1

Port pentru bas SPDTM, Boxă satelit 2, 75", Subwoofer 5, 25", 120 W SPA7355/12 Caută produse similare

Boxă pentru calculator cu un sunet puternic şi bogat

Experienţă audio fără egal

 • Tehnologia SPD™ cu port de bas inovator, pentru tonuri profunde, uniforme

  Tehnologia SPD™ cu port de bas inovator, pentru tonuri profunde, uniforme

  Tehnologia cu port de bas Sound Purification Duct (SPD) de la Philips oferă tonuri profunde, pure ale sunetului de bas original. Folosind un material moale SPD pentru procesarea suprafeţei interioare a tubului de bas, amortizarea acustică specială inventată de Philips reduce turbulenţele zgomotelor şi stabilizează frecvenţa de acord. Testele tehnice şi pe consumatorii Philips confirmă faptul că acest amortizor oferă un bas cu o calitate mai pură şi mai puţin colorată.

 • Design cu 2 căi, cu tweeter + woofer

  Design cu 2 căi, cu tweeter + woofer

  O boxă cu două game cu două difuzoare produce frecvenţe înalte de la tweeter şi frecvenţe din gama joasă şi medie de la woofer. Acest design maximizează ieşirea cu un sunet mai echilibrat decât cel de la structura cea mai uzuală, cu o cale, unde un singur difuzor trebuie să producă toate frecvenţele. Deci vă puteţi bucura de acustică mai bună, cu voci clare şi tonuri ridicate alături de basul robust, iar toate acestea la un preţ foarte competitiv, cu această cea mai recentă gamă de boxe Philips.

 • Tweeter din material mylar, pentru sunet de înaltă definiţie

  Tweeter din material mylar, pentru sunet de înaltă definiţie

  Materialul mylar unic utilizat în tweetere asigură o definiţie incredibilă a sunetului. Întreaga gamă de frecvenţe înalte este reprodusă perfect, deci muzica prinde viaţă, iar filmele sună aşa cum trebuie. Parte integrantă din designul cu 2 căi, tweeterul îmbunătăţeşte frecvenţele înalte într-un sunet mai curat, mai spaţios şi mai fidel, în tandem cu wooferul. Claritatea îmbunătăţită înseamnă că puteţi identifica toate elementele diferite din muzică. Ascultaţi instrumentele individuale, auziţi vocea mai clar, savuraţi muzica în detalii reconfortante.

 • Intrare auxiliară şi ieşire căşti comode pe partea din faţă a boxei

  Intrare auxiliară şi ieşire căşti comode pe partea din faţă a boxei

  Acum vă puteţi bucura de muzica dvs. preferată şi de divertisment mult mai uşor şi mai comod, prin intermediul intrării auxiliare şi a mufei de ieşire audio pentru căşti, de pe partea frontală a boxelor. În mod normal, dacă doriţi să conectaţi alt dispozitiv decât PC-ul, trebuie să scoateţi mufa pentru căşti de 3,5 mm din calculator şi acest lucru nu este întotdeauna convenabil. Dar cu opţiunile de intrare aux şi ieşire audio din partea frontală, puteţi asculta muzică rapid şi cu uşurinţă, din aproape orice dispozitiv.

 • Putere totală de ieşire 50 W RMS

  Această boxă Philips are o putere totală de ieşire de 50 W RMS. RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice, care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră sau, mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate la boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. Cu cât este mai mare puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

 • Material driver PP

  Materialul din (PP) polipropilenă al driverului, care este moale, îmbunătăţeşte sunetele de înaltă frecvenţă. Acesta poate contribui la producerea şi redarea unui sunet pur cu o claritate şi un balans îmbunătăţite. Mai uşor de integrat în tweeter, utilizarea acestui material cu greutate redusă are ca efect reducerea vibraţiilor.

 • Difuzorul bine amortizat reduce vibraţiile şi distorsiunile sunetului

  În mod normal, un singur difuzor are parte de vibraţii specifice împărţirii frecvenţei lângă marginea diafragmei, care conduce adesea la anumite distorsiuni ale sunetului. Modul de a depăşi această problemă este de a utiliza mylar, un material mult mai uşor, din monomeri uniformi, care este utilizat mai uzual, în jurul conului difuzorului. Înconjurând conul ca un inel perfect simetric, efectul de amortizare rezultat suprimă vibraţiile asincrone, generând un sunet mai echilibrat şi mai natura.

 • Finisaj lucios de excepţie şi atractiv

  Finisajul lucios de excepţie de culoare negru-pian arată superb atât pentru interioare clasice, cât şi moderne.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa