Boxe multimedia 2.0

  Boxe multimedia 2.0

  Delicate, dar animă petrecerea!

  Excelente pentru muzică, voce şi coloană sonoră! Este suficient să le conectaţi la notebook sau MP3 player şi vor da viaţă muzicii şi sunetelor pentru o experienţă auditivă minunată. Gestionarea comodă a cablurilor înseamnă ordine pe biroul dvs.!

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Delicate, dar animă petrecerea!

 • Putere audio de ieşire de 10 W

  Putere audio de ieşire de 10 W

  Radiatoarele pentru başi puternici cu o putere de ieşire de 10 W permit unor boxe mici să reproducă frecvenţele de bas mai eficient, fără să trebuiască să alegeţi o dimensiune mai mare. Aşadar, un bas mai bun cu mai puţin spaţiu ocupat!

 • Lungimea cablului poate fi variabilă

  Lungimea cablului poate fi variabilă

  Gestionarea uşoară a cablului ajută la organizarea cablurilor încurcate astfel încât să aveţi un spaţiu de lucru ordonat, iar lungimea cablului este ajustabilă pentru a corespunde nevoilor dumneavoastră.

 • Bucuraţi-vă de muzică, jocuri, filme şi clipuri video online

  Bucuraţi-vă de muzică, jocuri, filme şi clipuri video online

  Partenerul perfect pentru notebook şi netbook, pentru a putea reda muzică şi clipuri video multimedia la o calitate audio excelentă.

 • Produs ecologic

  Produs ecologic

  Certificat de Royal Philips Electronics ca produs ecologic. Produs ecologic înseamnă că performanţa dispozitivului este cu cel puţin 10% mai bună decât a concurenţilor principali privind problemele de sustenabilitate selectate (de ex. eficienţă energetică, greutate produs, gestionarea duratei de viaţă etc.).

 • Interpretări vocale clare

  Bucuraţi-vă de reproducerea interpretărilor vocale clare

 • Bas puternic

  Această boxă Philips PC oferă o calitate bună a sunetului cu o experienţă bogată de bas dintr-un sistem de incinte acustice.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa