• Delicate, dar animă petrecerea!

  Boxe multimedia 2.0

  SPA3210B/10 Caută produse similare

  Excelente pentru muzică, voce şi coloană sonoră! Este suficient să le conectaţi la notebook sau MP3 player şi vor da viaţă muzicii şi sunetelor pentru o experienţă auditivă minunată. Gestionarea comodă a cablurilor înseamnă ordine pe biroul dvs.!

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Delicate, dar animă petrecerea!

 • Putere audio de ieşire de 10 W

  Putere audio de ieşire de 10 W

  Radiatoarele pentru başi puternici cu o putere de ieşire de 10 W permit unor boxe mici să reproducă frecvenţele de bas mai eficient, fără să trebuiască să alegeţi o dimensiune mai mare. Aşadar, un bas mai bun cu mai puţin spaţiu ocupat!

 • Lungimea cablului poate fi variabilă

  Lungimea cablului poate fi variabilă

  Gestionarea uşoară a cablului ajută la organizarea cablurilor încurcate astfel încât să aveţi un spaţiu de lucru ordonat, iar lungimea cablului este ajustabilă pentru a corespunde nevoilor dumneavoastră.

 • Bucuraţi-vă de muzică, jocuri, filme şi clipuri video online

  Bucuraţi-vă de muzică, jocuri, filme şi clipuri video online

  Partenerul perfect pentru notebook şi netbook, pentru a putea reda muzică şi clipuri video multimedia la o calitate audio excelentă.

 • Produs ecologic

  Produs ecologic

  Certificat de Royal Philips Electronics ca produs ecologic. Produs ecologic înseamnă că performanţa dispozitivului este cu cel puţin 10% mai bună decât a concurenţilor principali privind problemele de sustenabilitate selectate (de ex. eficienţă energetică, greutate produs, gestionarea duratei de viaţă etc.).

 • Interpretări vocale clare

  Bucuraţi-vă de reproducerea interpretărilor vocale clare

 • Bas puternic

  Această boxă Philips PC oferă o calitate bună a sunetului cu o experienţă bogată de bas dintr-un sistem de incinte acustice.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa