Avent

Philips Avent

Tetină Classic+

  Philips Avent

  Tetină Classic+

  S-a dovedit clinic că reduce colicii şi disconfortul*

  Cu tetina Philips Avent Classic+, bebeluşul tău controlează debitul de lapte, ceea ce ajută la reducerea supra-hrănirii şi regurgitaţiei. Supapa unică se deschide pentru a permite aerului să pătrundă în biberon, promovând hrănirea sănătoasă şi activă şi reducând agitaţia şi colicile.* Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 28,00 LEI

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Avent Tetină Classic+

2 buc., Debit variabil, Peste 3 luni SCF635/27 Caută produse similare

S-a dovedit clinic că reduce colicii şi disconfortul*

Fiabil de 30 de ani

 • Începere uşoară a hrănirii datorită supapei unice a tetinei

  Începere uşoară a hrănirii datorită supapei unice a tetinei

  Supapa unică a tetinei se ajustează după ritmul de hrănire al bebeluşului tău. Laptele va curge în ritmul ales de bebeluşul tău, reducând astfel supra-hrănirea, expectorarea, eructaţiile şi gazele intestinale

 • Dovedit clinic că reduce în mod semnificativ agitaţia

  Dovedit clinic că reduce în mod semnificativ agitaţia

  Somnul şi alimentația sunt vitale pentru sănătatea şi fericirea bebeluşului. A fost efectuat un studiu clinic pentru a afla dacă designul biberonului pentru sugari afectează „comportamentul sugarului”. S-a demonstrat că biberonul Philips Avent Classic reduce agitaţia cu aproximativ 28 de min. pe zi, faţă de biberonul de comparaţie (46 min vs 74 min, p=0.05). Acest lucru este valabil în special noaptea.**

 • Sistem unic anti-colici

  Sistem unic anti-colici

  Pe măsură ce îţi hrăneşti bebeluşul, supapa unică de pe tetină se pliază pentru a permite intrarea aerului în biberon şi nu în burtica bebeluşului.

 • Tetină fără BPA

  Tetină fără BPA

  Această tetină este confecţionată din silicon - un material fără BPA (Conform directivei UE 2011/8/UE)

 • Tetine cu rate de curgere diferite disponibile

  Tetine cu rate de curgere diferite disponibile

  Biberoanele Philips Avent Classic oferă debite diferite, pentru a ţine pasul cu ritmul de creştere al bebeluşului tău. Indicatoarele noastre referitoare la vârstă sunt aproximative, deoarece bebeluşii se dezvoltă în ritmuri diferite. Toate tetinele sunt disponibile în pachete de 2 buc.

 • Reglează debitul pentru confortul bebeluşului

  Reglează debitul pentru confortul bebeluşului

  Cu tetina cu debit variabil, poţi regla debitul lichidului, pentru a se potrivi perfect ritmului de hrănire a bebeluşului. Îţi recomandăm să utilizezi tetina pentru lichide mai vâscoase, cum ar fi lapte AR (îngroşat), lapte cu orez, supă. În momentul în care bebeluşul este pregătit pentru un debit mai rapid, recomandăm tetina pentru hrană consistentă Philips Avent.

 • Compatibilă cu biberonul Classic

  Îţi recomandăm să utilizezi tetina Classic numai cu biberoanele Classic.

Vezi toate Specificaţile
 • * Un studiu clinic a demonstrat că la vârsta de două săptămâni bebeluşii au fost mai puţin agitaţi decât cei hrăniţi cu alt biberon. (Studiu desfăşurat de Institute of Child Health, Londra. 2008.)
 • La vârsta de 2 săptămâni, sugarii hrăniţi cu un biberon Philips Avent au prezentat mai puţini colici decât sugarii hrăniţi cu un biberon convenţional. La vârsta de 2 săptămâni, sugarii hrăniţi cu un biberon Philips Avent au prezentat mai puţină agitaţie decât sugarii hrăniţi cu un biberon convenţional.
 • ** Un studiu clinic a arătat că, la vârsta de 2 săptămâni, sugarii hrăniţi cu un biberon Avent au prezentat mai puţine colici decât sugarii hrăniţi cu alt biberon de marcă, în special noaptea.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa

Înscrie-te acum și devino parte din comunitatea noastră!