Îngrijirea mamei şi copilului
Biberoane şi tetine
Tetine pentru biberoane
2 buc. tetine Classic+ cu debil lent, 1l+

Avent Tetină Classic+

2 buc., Debit lent, peste 1 lună SCF632/27 Caută produse similare
 • S-a dovedit clinic că reduce colicii şi disconfortul*

  Avent

  Tetină Classic+

  SCF632/27 Caută produse similare

  Cu tetina Philips Avent Classic+, bebeluşul tău controlează debitul de lapte, ceea ce ajută la reducerea supra-hrănirii şi regurgitaţiei. Supapa unică se deschide pentru a permite aerului să pătrundă în biberon, promovând hrănirea sănătoasă şi activă şi reducând agitaţia şi colicile.* Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 26,00 LEI

Clipuri video

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

S-a dovedit clinic că reduce colicii şi disconfortul*

Fiabil de 30 de ani

 • Începere uşoară a hrănirii datorită supapei unice a tetinei

  Începere uşoară a hrănirii datorită supapei unice a tetinei

  Supapa unică a tetinei se ajustează după ritmul de hrănire al bebeluşului tău. Laptele va curge în ritmul ales de bebeluşul tău, reducând astfel supra-hrănirea, expectorarea, eructaţiile şi gazele intestinale

 • Dovedit clinic că reduce în mod semnificativ agitaţia

  Dovedit clinic că reduce în mod semnificativ agitaţia

  Somnul şi alim. sunt vitale pentru sănăt. şi feric. bebeluşului. A fost efect. un studiu clinic pt. a afla dacă designul biberonului pentru sugari afect. „comportamentul sugarului”. S-a demonstrat că biber. Philips Avent Classic reduce în mod semnif. agitaţia cu aproxim. 28 de min. pe zi, faţă de biber. de comparaţie (46 de min. în loc de 74 de min., p=0,05). Ac. lucru este valabil în special noaptea.**

 • Sistem unic anti-colici

  Sistem unic anti-colici

  Pe măsură ce îţi hrăneşti bebeluşul, supapa unică de pe tetină se pliază pentru a permite intrarea aerului în biberon şi nu în burtica bebeluşului.

 • Tetină fără BPA

  Tetină fără BPA

  Această tetină este confecţionată din silicon - un material fără BPA (Conform directivei UE 2011/8/UE)

 • Tetine cu rate de curgere diferite disponibile

  Tetine cu rate de curgere diferite disponibile

  Biber. Philips Avent Classic oferă rate de curg. dif., pt. a ţine pasul cu ritmul de creşt. al bebeluşului tău. Reţine că indic. noastre referitoare la vârstă sunt aproxim., deoarece bebeluşii se dezvoltă în ritmuri diferite. Toate tetinele sunt disp. în pachete de 2 buc.

 • Compatibilă cu biberonul Classic

  Îţi recomandăm să utilizezi tetina Classic numai cu biberoanele Classic.

Vezi toate Specificaţile
 • * Un studiu clinic a demonstrat că la vârsta de două săptămâni bebeluşii au fost mai puţin agitaţi decât cei hrăniţi cu alt biberon. (Studiu desfăşurat de Institute of Child Health, Londra. 2008.)
 • La vârsta de 2 săptămâni, sugarii hrăniţi cu un biberon Philips Avent au prezentat mai puţini colici decât sugarii hrăniţi cu un biberon convenţional. La vârsta de 2 săptămâni, sugarii hrăniţi cu un biberon Philips Avent au prezentat mai puţină agitaţie decât sugarii hrăniţi cu un biberon convenţional.
 • ** Un studiu clinic a arătat că, la vârsta de 2 săptămâni, sugarii hrăniţi cu un biberon Avent au prezentat mai puţine colici decât sugarii hrăniţi cu alt biberon de marcă, în special noaptea.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa