boxă wireless SoundRing

  boxă wireless SoundRing

  Înconjuraţi-vă de sunet natural, copleşitor

  Umpleţi-vă camera cu sunet extrem de natural şi copleşitor. Această boxă wireless Philips SB3700/10 SoundRing redă muzică wireless de pe iPod Touch, iPhone, iPad şi iTunes de pe calculator - şi o distribuie în întreaga cameră. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

boxă wireless SoundRing

Bluetooth®, Microfon încorporat pentru convorbiri, Baterie reîncărcabilă, 16W SB3700/10 Caută produse similare

Înconjuraţi-vă de sunet natural, copleşitor

Obsedat de sunet

 • SoundRing pentru un sunet circular, de pe un dispozitiv compact

  SoundRing pentru un sunet circular, de pe un dispozitiv compact

  Un design cu adevărat distinct, creat pentru a oferi un sunet care umple întreaga încăpere. Acesta este alcătuit dintr-un tub central pentru bas şi patru drivere de înaltă definiţie - două orientate frontal şi două orientate lateral, prevăzute cu magneţi din neodim, pentru răspândirea sunetului de jur împrejur, pentru o claritate extraordinară în întreaga încăpere.

 • FullSound îmbunătăţeşte detaliile sonore pentru un sunet bogat şi puternic

  FullSound îmbunătăţeşte detaliile sonore pentru un sunet bogat şi puternic

  Tehnologia FullSound patentată de Philips utilizează un sistem de procesare a sunetului de ultimă generaţie pentru a îmbunătăţi redarea cu fidelitate a muzicii. Conţinutul muzical este analizat şi optimizat în mod dinamic şi pentru a vă permite să experimentaţi o muzică bogată în detalii şi cu un sunet cald.

 • Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Executaţi o singură conexiune şi bucuraţi-vă de toată muzica de pe dispozitive portabile şi calculatoare. Conectaţi dispozitivul la portul INTRARE-AUDIO (3,5 mm ) al setului Philips. În cazul calculatoarelor conexiunea se face de obicei de la ieşirea pentru căşti. După conectare vă puteţi bucura direct de întreaga colecţie de muzică, pe un set de difuzoare superioare. Philips oferă un sunet de calitate superioară.

 • Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Boxa dvs. acceptă transferul de muzică prin Bluetooth. Acesta vă permite să vă bucuraţi de melodiile preferate wireless cu muzică de înaltă calitate de la căştile dvs. Bluetooth.

 • Acumulator reîncărcabil încorporată pentru portabilitate superioară

  Pentru mai mult confort în acelaşi stil elegant, această boxă SoundRing poate fi încărcată pe suportul furnizat. Nu trebuie decât să andocaţi boxa pe acesta, pentru a vă bucura de mai multe ore de plăcerea audiţiei.

 • Microfon încorporat, pentru apelurile telefonice mâini libere

  Graţie microfonului încorporat, această boxă funcţionează şi ca telefon cu difuzor. Atunci când este recepţionat un apel, muzica este întreruptă şi puteţi vorbi prin intermediul difuzorului. Organizaţi o întâlnire de afaceri. Sau apelaţi-vă prietenul de la o petrecere. În orice context, acesta va funcţiona perfect.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa