Sistem Home Theater wireless

  Adăugaţi divertismentul de pe calculator şi de pe Internet

  Bucuraţi-vă de varietatea experienţelor multimedia de pe calculatorul dvs. - muzică, filme şi fotografii prin sistemul Home Entertainment şi accesaţi wireless Internet-ul: muzică online, trailere de filme, colecţii de fotografii şi jocuri pe Internet.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Adăugaţi divertismentul de pe calculator şi de pe Internet

la experienţa dvs. cinematografică şi muzicală

 • DTS Digital Surround pentru sunet surround multicanal

  DTS Digital Surround pentru sunet surround multicanal

  DTS oferă un sunet surround de calitate pentru filmele de pe DVD.

 • Savuraţi multimedia PC wireless în sufrageria dvs.

  Produsul stabileşte o legătură wireless între calculator şi staţia sau televizorul dvs. Utilizaţi telecomanda pentru a parcurge conţinutul multimedia de pe calculator, prin intermediul televizorului sau staţiei.

 • Conexiune wireless la PC prin adaptorul USB WiFi

  Soluţie out-of-the-box în absenţa unei reţele wireless. Conectaţi adaptorul USB Wireless la calculator pentru a conecta calculatorul la produsul receptor.

 • Acces la muzică, filme, fotografii şi jocuri online

  Cu o singură apăsare de buton puteţi avea acces la muzică, prezentări de filme, videoclipuri, colecţii de fotografii şi jocuri online prin televizorul şi sistemul dvs. AV. Nu mai este nevoie să descărcaţi mai întâi fişierele prin PC. Necesită o conexiune de bandă largă.

 • Upgrade prin Internet pentru actualizarea produsului dvs.

  Noile caracteristici, funcţii şi formate media sunt descărcate automat de pe Internet pe echipamentul dvs. printr-o conexiune de bandă largă.

 • Dolby Digital pentru filme sau concerte cu sunet surround integral

  Deoarece Dolby Digital şi DTS, standardele audio multi-canal digitale cele mai bune din întreaga lume, utilizează modul natural în care urechea procesează sunetele, veţi avea parte de sunet surround de cea mai bună calitate, cu repere spaţiale reale.

 • Dolby Pro Logic II, pentru sunet surround din surse stereo

  Dolby Pro Logic II este un decodor matriceal avansat, care generează cinci canale de sunet surround, inclusiv două canale surround Full-Range, de la orice sursă stereo.

 • Amplificator digital de clasă D, pentru un sunet de calitate

  Amplificatorul digital de clasă D preia semnalul analogic, îl converteşte în semnal digital, amplificat ulterior digital. Semnalul intră apoi într-un filtru de demodulare pentru obţinerea rezultatului final. Rezultatul amplificat digital oferă toate avantajele sunetului digital, inclusiv calitate crescută. În plus, amplificatorul digital de clasă D are o eficienţă cu 90% mai mare faţă de amplificatoarele tradiţionale AB.

 • Clearvoice™ redă cu claritate dialogul din filme

  Clearvoice™ este un amplificator de dialog unic Philips, care separă clar dialogul de acţiune.

 • Filme: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD

  Redarea multi-format vă permite să vizionaţi majoritatea formatelor de disc, savurând plăcerea maximă a vizionării.

 • Muzică: CD, CD-R/RW şi MP3-CD

  Redarea multi-format vă permite să rulaţi majoritatea formatelor de discuri, pentru compatibilitate maximă şi plăcere a audiţiei.

 • Fotografii: CD cu imagini (JPEG)

  Redarea multi-format vă permite să vizualizaţi imagini profitând de confortul camerei şi să rulaţi majoritatea formatelor de discuri savurând plăcerea maximă a vizionării.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa