Sunet şi imagine

  Sistem Hi-Fi cu componente, Wi-Fi

  Transmiteţi muzică de pe PC/MAC şi Internet - wireless

  MCi730 all-in-one vă permite să savuraţi muzica de pe PC, plug and play de pe dispozitivele USB sau să vă bucuraţi de nenumărate canale de muzică prin radio pe Internet. De asemenea, puteţi reda CD-uri comod.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Transmiteţi muzică de pe PC/MAC şi Internet - wireless

 • Sunet Hi-Fi cu amplificator digital de clasă "D" 2x50 W RMS

  Sunet Hi-Fi cu amplificator digital de clasă "D" 2x50 W RMS

  Umpleţi o cameră cu muzica dvs. preferată cu puterea ieşirii audio de 2x50 W RMS şi amplificatorul digital de clasă "D". Amplificatorul preia un semnal analog, îl converteşte într-un semnal digital şi apoi îl amplifică. Semnalul intră apoi într-un filtru de demodulare pentru a produce rezultatul final. Ieşirea digitală amplificată oferă toate avantajele sunetului digital, inclusiv calitatea îmbunătăţiră a sunetului. Amplificatorul are de asemenea o eficienţă cu 90% mai mare în comparaţie cu un amplificator AB tradiţional. Această eficienţă ridicată se traduce într-un amplificator puternic cu o suprafaţă mică.

 • Mii de posturi radio gratuite pe Internet

  Mii de posturi radio gratuite pe Internet

  Streamium este însoţit de mii de posturi radio gratuite pe Internet. Acum puteţi fi la curent cu toate genurile muzicale din întreaga lume. Conectaţi-vă aparatul Streamium la Internet şi ascultaţi emisiunile online favorite pe sistemul audio, fără a mai fi necesar să porniţi PC-ul.

 • Parcurgeţi colecţia dumneavoastră după artist, album, melodie sau gen

  Încărcaţi-vă colecţia de muzică pe unitatea hard disk încorporată în microsistemul Hi-Fi wireless Streamium sau pe PC pentru a vă bucura de orice melodie, oricând. Sistemul accesează conţinutul de muzică prin Windows Media Player (WMP), prin intermediul serverului UPnP încorporat. Apoi puteţi utiliza sistemul pentru a naviga cu uşurinţă prin întregul conţinut de muzică după album, artist, gen sau melodie.

 • Streaming wireless de la PC prin UPnP

  Eliberaţi întreaga colecţie de muzică de pe PC şi redaţi-o prin intermediul staţiei muzicale wireless Streamium! Prin conexiunea UPnP, care vă permite să vă conectaţi la orice echipament compatibil Universal Plug & Play pentru a recepţiona sau transmite muzică; Streamium vă permite să accesaţi, să selectaţi şi să căutaţi colecţia muzicală în PC. Utilizaţi telecomanda, selectaţi melodiile prin Streamium şi redaţi-le. Savuraţi muzica preferată wireless şi fără efort.

 • Interfaţă cu utilizatorul uşoară şi intuitivă cu afişarea coperţii albumului

  Interfaţa cu utilizatorul uşoară şi intuitivă GoGear este alimentată de o tehnologie avansată de navigare. Nu numai că ajută la asigurarea unei navigări rapide şi line, dar reprezintă şi o experienţă multimedia plăcută pe care o puteţi stăpâni repede. Caracteristicile inteligente cum ar fi Copertele albumelor – care afişează copertele albumelor incluse în fişiere de muzică – vă permit să beneficiaţi de o experienţă mai bogată, ca în vremurile bune, când puteaţi vedea coperta unui CD sau LP în timp ce ascultaţi muzică.

 • Ecrane tactile pentru redare şi control al volumului facile

  Controalele de pe ecranul tactil vă permit să controlaţi volumul, precum şi alte opţiuni de redare, prin simpla apăsare a controalelor tactile de pe panoul frontal.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa