Home theater 2.1

  Sunet de claritate excepţională pentru filme şi muzică

  Acest nou sistem home cinema Philips SoundHub seria HTS7201 cu Blu-ray 3D oferă claritate sonică excelentă şi o experienţă copleşitoare a sunetului surround. Începeţi să vă bucuraţi de fiecare detaliu de sunet din filmele şi muzica dvs. preferate. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Home theater 2.1

Blu-ray 3D, Compatibil iPod/iPhone HTS7201/12 Caută produse similare

Sunet de claritate excepţională pentru filme şi muzică

Obsedat de sunet

 • Tweetere Soft Dome pentru claritate pură a sunetului şi a vocii

  Tweetere Soft Dome pentru claritate pură a sunetului şi a vocii

  Tweeterele Soft Dome reproduc clar frecvenţele înalte şi medii care îmbunătăţesc claritatea globală a sunetului din boxe.

 • Amplificatoare Clasa D premium pentru a păstra fiecare detaliu al sunetului

  Amplificatoare Clasa D premium pentru a păstra fiecare detaliu al sunetului

  Amplificatoare Clasa D premium de la Philips sunt concepute pentru a păstra sursa originală de sunet pentru a vă bucura de o precizie mai mare a semnalului audio, permiţând astfel redarea detaliilor acustice din melodii sau filme exact aşa cum a intenţionat artistul sau regizorul.

 • Sunet Virtual Surround pentru o experienţă cinematografică realistă

  Sunet Virtual Surround pentru o experienţă cinematografică realistă

  Sunetul Virtual Surround de la Philips produce sunet surround de calitate de la un sistem format din mai puţin de cinci difuzoare. Algoritmii spaţiali avansaţi reproduc cu precizie caracteristicile sonore dintr-un mediu cu 5.1 canale. Poţi obţine sunet surround multicanal autentic din orice sursă stereo de calitate înaltă. Nu mai este nevoie să cumperi boxe, cabluri sau stative pentru a te bucura de sunet cu adevărat spaţial.

 • Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Lăsaţi-vă vrăjit de filmele 3D în propria dvs. sufragerie cu televizorul Full HD 3D. Active 3D utilizează dispozitive de comutare rapidă de ultimă generaţie pentru profunzime naturală şi realism cu rezoluţie full 1080x1920 HD. Vizionând aceste imagini cu ochelari speciali care sunt temporizaţi pentru a deschide şi a închide lentilele din stânga şi din dreapta în sincronizare cu imaginile alternative, se creează experienţa de vizionare Full HD 3D cu home cinema. Versiunile de filme premium 3D pe BluRay oferă o selecţie largă de conţinut de înaltă calitate. Blu-ray asigură de asemenea sunet surround necomprimat pentru o experienţă audio incredibil de reală.

 • Smart TV pentru a vă bucura de servicii online şi accesa multimedia pe TV

  Smart TV pentru a vă bucura de servicii online şi accesa multimedia pe TV

  Sistemele home theater Philips cu Smart TV vă oferă o gamă de caracteristici îmbunătăţite, inclusiv Net TV, DLNA şi MyRemote. Net TV vă oferă o gamă largă de informaţii online şi divertisment pe televizor. Pur şi simplu selectaţi Net TV din meniul Acasă şi pentru a începe să navigaţi în căutarea serviciilor precum magazine video la cerere* pentru ultimele apariţii în HD şi programe de televiziune recuperate. Cu DLNA puteţi accesa fotografii, muzică şi filme stocate pe PC-ul dvs., în mod confortabil, de pe canapea. Nu puteţi găsi telecomanda? Pur şi simplu utilizaţi smart phone-ul sau tablet PC-ul pentru a vă controla sistemul home theater prin intermediul aplicaţiei Philips MyRemote.

 • Sunet de o claritate excepţională pentru sunet extraordinar de clar şi de detaliat

  Sunet de o claritate excepţională pentru sunet extraordinar de clar şi de detaliat

  Cu sunetul de claritate excepţională de la Philips, acum veţi putea percepe şi aprecia fiecare detaliu al sunetului, în modul în care este destinat să fie ascultat şi cum au intenţionat artistul sau regizorul! Sunetul de claritate excepţională reproduce sursa sunetelor - indiferent că este un film de acţiune, un muzical sau o reprezentaţie live - cu fidelitate, precis şi fără nicio distorsiune. Sistemele home theater Philips cu sunet de claritate excepţională menţin procesarea audio la minim, păstrând puritatea conţinutului audio iniţial. Rezultatul este o precizie sonică mai mare livrată pentru urechile dvs.

 • Compatibil WiFi pentru acces uşor la toate tipurile de divertisment

  Compatibil WiFi pentru acces uşor la toate tipurile de divertisment
Vezi toate Specificaţile
 • Sistemul Home Theater poate fi, de asemenea, asociat cu orice alte televizoare Philips.
 • Pentru a verifica dacă Video la cerere este disponibil în ţara dvs., vă rugăm să vizitaţi www.philips.com/blu-ray.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa