Sistem DVD home theater

  Sunet surround de calitate ridicată

  Cu Ambisound, HTS6600 oferă un sunet surround multi-canal deosebit din doar două difuzoare, indiferent de cameră. Cu o calitate a imaginii şi sunetului excepţională, sistemul uşor de montat pe perete se potriveşte în orice casă.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sunet surround de calitate ridicată

cu Ambisound

 • Ambisound pentru sunet surround cu mai puţine boxe

  Ambisound pentru sunet surround cu mai puţine boxe

  Tehnologia Ambisound furnizează un sunet surround multicanal bogat din mai puţine difuzoare. Aceasta oferă o experienţă impresionantă a sunetului 5.1 fără constrângerile impuse de poziţia de şedere, forma şi dimensiunile camerei şi fără confuzia implicată de un număr mare de difuzoare şi cabluri. Prin efectul combinat al fenomenelor psihoacustice, al procesării array şi al poziţionării unităţilor sub anumite unghiuri, Ambisound furnizează mai mult sunet din mai puţine difuzoare.

 • Smart Surround optimizează automat setările pentru sunet surround

  Smart Surround optimizează automat setările pentru sunet surround

  Bucuraţi-vă de cea mai bună experienţă sonoră cu putinţă, fără a fi necesar să ajustaţi setările pentru sunet surround de fiecare dată când schimbaţi un disc sau treceţi de la muzică la film. Spre deosebire de sistemele normale 5.1 care oferă setări surround prestabilite pentru mai multe canale, Smart Surround modifică automat setările pentru sunet surround, conform muzicii codate stereo sau filmului cu conţinut multi-canal.

 • DoubleBASS pentru un sunet bas extins, plin

  DoubleBASS pentru un sunet bas extins, plin

  DoubleBASS asigură faptul că veţi auzi chiar şi cele mai joase tonuri de bas din subwoofere de dimensiuni compacte. Captează frecvenţele joase şi le recreează în domeniul audibil al subwooferului - oferind un sunet cu mai multă forţă şi complexitate şi făcându-vă să trăiţi o experienţă audio completă, fără compromisuri.

 • HDMI 1080i cu upscaling video de înaltă definiţie

  HDMI 1080i cu upscaling video de înaltă definiţie

  HDMI este o interfaţă multimedia de înaltă definiţie. Este o conexiune digitală directă care poate transmite imagini video de înaltă definiţie, precum şi semnal audio digital pe mai multe canale. Prin eliminarea conversiei în semnal analogic, oferă o calitate perfectă a imaginii şi a sunetului, fără zgomote. HDMI este un format complet compatibil cu DVI (interfaţă video digitală).

 • Intrare Line-in MP3 pentru redarea muzicii de pe playere media portabile

  Intrare Line-in MP3 pentru redarea muzicii de pe playere media portabile

  Intrarea Line-in MP3 utilizează o tehnologie Plug and Play care permite redarea directă a conţinutului MP3 prin sistemul home theatre conectând pur şi simplu playerul MP3 portabil la mufa pentru căşti încorporată. Acum vă puteţi bucura de calitatea superbă a sunetului reprodus de sistemul home theatre Philips în timp ce redaţi muzica preferată din playerul dvs. MP3 portabil.

 • Design sofisticat care se potriveşte oricărui televizor plat

  Design sofisticat care se potriveşte oricărui televizor plat

  Cu o tehnologie de vârf într-un "ambalaj" elegant şi stilat, acest sistem Home Theater înnobilează orice sufragerie cu tonuri sofisticate şi rafinate. Reflectând acelaşi design şi finisaj ca televizorul plat Philips, se potriveşte de asemenea oricărui alt televizor plat - potrivindu-se televizorului dumneavoastră plat, interiorului şi stilului dumneavoastră de viaţă.

 • Difuzoare verticale care pot fi montate pe perete cu televizorul Flat TV

  Difuzoare verticale care pot fi montate pe perete cu televizorul Flat TV
 • Configurare rapidă şi uşoară pentru instalare facilă

  Configurare rapidă şi uşoară pentru instalare facilă
 • USB Direct permite redarea de fotografii şi muzică de pe memorii flash USB

  Conectaţi dispozitivul la portul USB al DVD-ului Philips pentru a reda direct muzica şi fotografiile digitale stocate. Acum puteţi savura momentele preferate împreună cu familia şi prietenii.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa