Home theater DVD SoundBar

  Home theater 5.1 într-un corp audio

  Bucuraţi-vă de sunet surround 5.1 în orice cameră, indiferent de poziţie. Cu Ambisound, acest sistem integrat într-un element se potriveşte pentru orice televizor plat şi oferă o experienţă auditivă uimitoare cu sunet şi imagini de calitate excelentă.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Home theater 5.1 într-un corp audio

cu Ambisound

 • Ambisound pentru sunet surround 5.1 din mai puţine difuzoare

  Ambisound pentru sunet surround 5.1 din mai puţine difuzoare

  Tehnologia Ambisound furnizează un sunet surround multicanal bogat din mai puţine difuzoare. Aceasta oferă o experienţă impresionantă a sunetului 5.1 fără constrângerile impuse de poziţia de şedere, forma şi dimensiunile camerei şi fără confuzia implicată de un număr mare de difuzoare şi cabluri. Prin efectul combinat al fenomenelor psihoacustice, al procesării array şi al poziţionării unităţilor sub anumite unghiuri, Ambisound furnizează mai mult sunet din mai puţine difuzoare.

 • SoundBar cu boxe integrate, amplificatoare şi DVD player

  SoundBar cu boxe integrate, amplificatoare şi DVD player

  Sistemul SoundBar este o soluţie Home theatre all-in-one, care oferă un sunet surround superb 5.1, pentru o experienţă captivantă în timpul vizionării filmelor. Integrând difuzoare, amplificatoare şi un DVD player, sistemul SoundBar este echipamentul ideal pentru televizorul dvs. Vă permite să aranjaţi camera de zi aşa cum vă doriţi, în acelaşi timp oferind o experienţă sonoră multi-canal uimitoare - pentru momente din filme savurate împreună cu familia şi prietenii.

 • Este compatibil cu orice TV plat, optim pentru televizor de 37” sau mai mare

  Este compatibil cu orice TV plat, optim pentru televizor de 37” sau mai mare

  Sistemul SoundBar conferă stil şi înnobilează orice sufragerie. Deşi este proiectat pentru televizoare plate cu ecran de 94 cm (37") sau mai mare, sistemul se potriveşte şi oricărui alt televizor plat, asortându-se cu interiorul şi cu stilul dvs. de viaţă.

 • Sunet de înaltă calitate cu tweetere Soft Dome şi DoubleBASS

  Sunet de înaltă calitate cu tweetere Soft Dome şi DoubleBASS

  Calitate audio de excepţie oferită de DoubleBASS şi de tweeterele soft dome. DoubleBASS captează frecvenţele joase şi le recreează în domeniul audibil al subwoofer-ului, astfel încât veţi percepe chiar şi cele mai joase tonuri de bas. Tweeterele soft-dome reproduc clar frecvenţele înalte şi medii care îmbunătăţesc claritatea sunetului şi ambianţa sonoră - astfel încât veţi auzi toate sunetele, în formă perfectă.

 • Reeşantionare HDMI 1080p la definiţie înaltă pentru a obţine imagini mai clare

  Reeşantionare HDMI 1080p la definiţie înaltă pentru a obţine imagini mai clare

  Upscaling HDMI 1080p furnizează imagini de o claritate excepţională. Filmele la definiţie standard pot fi urmărite acum la rezoluţie cu adevărat de înaltă definiţie - asigurând mai multe detalii şi imagini mai realiste. Scanarea progresivă (reprezentată prin "p" în "1080p") elimină structura liniilor preponderentă pe ecranele televizoarelor, din nou asigurând permanent imagini clare. Pentru a încheia lista, HDMI realizează o conexiune digitală directă care poate transmite imagini video necomprimate, precum şi semnal audio digital pe mai multe canale, fără conversii la analogic - oferind o calitate perfectă a imaginii şi sunetului, fără zgomote.

 • Conexiunea USB 2.0 de mare viteză redă clipuri video/muzică de pe memorie flash USB

  Conexiunea USB 2.0 de mare viteză redă clipuri video/muzică de pe memorie flash USB

  Universal Serial Bus sau USB este un protocol standard care este utilizat în mod confortabil pentru a lega calculatoare, periferice şi echipamente electronice de larg consum. Dispozitivele USB de mare viteză au o rată de transfer al datelor de până la 480 Mbps - de la 12 Mbps la dispozitivele originale USB. Utilizând conexiunea USB 2.0 de mare viteză, tot ceea ce trebuie să faceţi este să vă conectaţi dispozitivul USB, să selectaţi filmul, muzica sau imaginile şi să începeţi să redaţi.

 • Legătura MP3 redă muzică de la playere media portabile

  Legătura MP3 redă muzică de la playere media portabile

  Legătura MP3 vă permite redarea fişierelor MP3 direct de la playerul dvs. media portabil la sistemul home theater. Doar conectaţi playerul MP3 portabil la mufa pentru Legătura MP3 şi bucuraţi-vă de muzica dvs. MP3 la calitate superioară a sunetului reprodus de sistemul home theatre Philips. Legătura MP3 aduce muzica dvs. portabilă în confortul sufrageriei proprii.

 • EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă

  EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă

  EasyLink vă permite să controlaţi mai multe dispozitive cu ajutorul unei singure telecomenzi. Utilizează protocolul standard HDMI CEC pentru a partaja funcţionalitatea între dispozitive prin intermediul cablului HDMI. Prin atingerea unui buton, puteţi utiliza simultan toate echipamentele dumneavoastră activate şi conectate la HDMI CEC. Funcţiile ca standby şi play se pot efectua acum extrem de uşor.

 • cu FullSound™ pentru a aduce la viaţă muzica MP3

  cu FullSound™ pentru a aduce la viaţă muzica MP3

  Tehnologia inovatoare FullSound Philips reface detaliile audio ale muzicii comprimate în format MP3, îmbunătăţind-o şi amplificând-o în mod substanţial, astfel încât să experimentaţi o muzică impresionantă - fără distorsiuni. Pe baza unui algoritm de postprocesare audio, FullSound combină experienţa renumită a Philips în reproducerea muzicii cu puterea Procesorului de Semnal Digital (DSP) de ultimă generaţie. Rezultatul constă într-un bas mai amplu, cu o profunzime şi un impact superioare, o voce intensificată şi o claritate a instrumentelor, precum şi detalii bogate. Redescoperiţi melodiile comprimate în format MP3 cu un sunet natural care vă va sensibiliza şi vă va invita să dansaţi.

 • Poziţionare flexibilă pe perete, masă sau suport

  Poziţionare flexibilă pe perete, masă sau suport

  Bucuraţi-vă de flexibilitatea acestui sistem Home theater care vă permite să îl poziţionaţi după cum doriţi. Aşezat fie pe un suport TV, fie pe o masă, fie montat pe perete, produsul arată senzaţional şi funcţionează ireproşabil. În sfârşit, puteţi controla aspectul casei dvs. fără a fi necesar să renunţaţi la o experienţă uimitoare Home theater.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa