Home Theater 5.1

  Home Theater 5.1

  Bucuraţi-vă de home cinema cu difuzoarele 3D în unghi

  Maximizaţi experienţa sunetului home cinema cu difuzoarele dinamice tridimensionale în unghi! Redaţi tot conţinutul de divertisment preferat, inclusiv Blu-ray 3D, pe acest sistem inovator home cinema Philips seria HTS5581. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Home Theater 5.1

Blu-ray 3D, Compatibil iPod/iPhone HTS5581/12 Caută produse similare

Bucuraţi-vă de home cinema cu difuzoarele 3D în unghi

Obsedat de sunet

 • Difuzoarele 3D în unghi propagă sunetul uniform în încăpere

  Difuzoarele 3D în unghi propagă sunetul uniform în încăpere

  Difuzoarele 3D în unghi sunt prevăzute cu drivere în unghi pentru a furniza sunetul nu numai frontal, ci şi spre părţile laterale, extinzând punctul optim de ascultare astfel încât să vă puteţi bucura de sunet surround mai copleşitor şi mai cinematic.

 • Opţiune boxe posterioare wireless pentru amplasare fără dezordine

  Opţiune boxe posterioare wireless pentru amplasare fără dezordine

  Boxele posterioare wireless vă oferă modularitate şi mobilitate în amplasarea lor. Dezvoltate cu ajutorul unei tehnologii care elimină interferenţele, boxele wireless furnizează un sunet surround absolut, fără inesteticele cabluri de conectare.

 • Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Lăsaţi-vă vrăjit de filmele 3D în propria dvs. sufragerie cu televizorul Full HD 3D. Active 3D utilizează dispozitive de comutare rapidă de ultimă generaţie pentru profunzime naturală şi realism cu rezoluţie full 1080x1920 HD. Vizionând aceste imagini cu ochelari speciali care sunt temporizaţi pentru a deschide şi a închide lentilele din stânga şi din dreapta în sincronizare cu imaginile alternative, se creează experienţa de vizionare Full HD 3D cu home cinema. Versiunile de filme premium 3D pe BluRay oferă o selecţie largă de conţinut de înaltă calitate. Blu-ray asigură de asemenea sunet surround necomprimat pentru o experienţă audio incredibil de reală.

 • Smart TV pentru a vă bucura de servicii online şi accesa multimedia pe TV

  Smart TV pentru a vă bucura de servicii online şi accesa multimedia pe TV

  Sistemele home theater Philips cu Smart TV vă oferă o gamă de caracteristici îmbunătăţite, inclusiv Net TV, DLNA şi MyRemote. Net TV vă oferă o gamă largă de informaţii online şi divertisment pe televizor. Pur şi simplu selectaţi Net TV din meniul Acasă şi pentru a începe să navigaţi în căutarea serviciilor precum magazine video la cerere* pentru ultimele apariţii în HD şi programe de televiziune recuperate. Cu DLNA puteţi accesa fotografii, muzică şi filme stocate pe PC-ul dvs., în mod confortabil, de pe canapea. Nu puteţi găsi telecomanda? Pur şi simplu utilizaţi smart phone-ul sau tablet PC-ul pentru a vă controla sistemul home theater prin intermediul aplicaţiei Philips MyRemote.

 • Dolby TrueHD şi DTS-HD pentru sunet surround de înaltă fidelitate

  Dolby TrueHD şi DTS-HD pentru sunet surround de înaltă fidelitate

  Dolby TrueHD şi DTS-HD Master Audio Essential oferă cel mai curat sunet de pe discurile Blu-ray. Sunetul audio reprodus este efectiv imposibil de distins de un sunet de studio, astfel încât auziţi ceea ce creatorii au intenţionat. Dolby TrueHD şi DTS-HD Master Audio Essential vă completează experienţa de divertisment de înaltă definiţie.

 • Tehnologie DoubleBASS pentru bas mai puternic şi mai profund

  Tehnologie DoubleBASS pentru bas mai puternic şi mai profund

  DoubleBASS asigură faptul că veţi auzi chiar şi cele mai joase tonuri de bas din subwoofere de dimensiuni compacte. Captează frecvenţele joase şi le recreează în domeniul audibil al subwooferului - oferind un sunet cu mai multă forţă şi complexitate şi făcându-vă să trăiţi o experienţă audio completă, fără compromisuri.

 • Comenzi tactile unice pentru acces uşor la conţinutul dvs.

  Comenzi tactile unice pentru acces uşor la conţinutul dvs.

  Comenzile tactile vă permit să controlaţi volumul, precum şi alte opţiuni de redare, prin simpla apăsare a controalelor tactile de pe unitatea principală.

 • Puterea de 1000 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică

  Puterea de 1000 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică
Vezi toate Specificaţile
 • Sistemul Home Theater poate fi, de asemenea, asociat cu orice alte televizoare Philips.
 • Pentru a verifica dacă Video la cerere este disponibil în ţara dvs., vă rugăm să vizitaţi www.philips.com/blu-ray.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa