USB Hi-Speed 2011

  Player media HD

  Transformaţi televizorul într-un televizor inteligent

  Exploraţi un univers bogat în conţinut multimedia fără niciun efort cu ajutorul playerului media Philips HD. Bucuraţi-vă de înregistrări video, de muzică şi de fotografii de calitate superbă de pe Internet sau din biblioteca de pe PC direct pe televizorul dvs., fără a fi nevoie de conversia fişierelor. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Player media HD

Net TV, WiFi integrat, USB 2.0 HMP7001/12 Caută produse similare

Transformaţi televizorul într-un televizor inteligent

 • Smart TV pentru a vă bucura de servicii online şi accesa multimedia pe TV

  Smart TV oferă o experienţă de televiziune wireless uşoară pe 4 piloni. Net TV vă permite să vă bucuraţi de o multitudine de aplicaţii online pe televizorul dvs.: să închiriaţi filme, să vizionaţi programe de televiziune recuperate şi să vă bucuraţi de medii sociale. Păstraţi controlul: schimbaţi canalele sau introduceţi text cu ajutorul smartphone-ului sau al tabletei. Utilizaţi SimplyShare pentru a transmite fotografii, muzică şi clipuri video de pe computer, telefon şi tabletă pe televizor.

 • DivX Plus HD certificat pentru redare DivX înaltă definiţie

  DivX Plus HD certificat pentru redare DivX înaltă definiţie

  DivX Plus HD oferă cele mai recente realizări în tehnologia DivX pentru a vă permite să vă bucuraţi de clipuri video HD şi de filme de pe Internet direct pe televizorul Philips HDTV sau pe PC. DivX Plus HD acceptă redarea de conţinut DivX Plus (video H.264 HD cu audio AAC într-un container de fişier MKV), acceptând de asemenea versiuni anterioare video DivX până la 1080p. DivX Plus HD pentru semnal video digital HD adevărat.

 • Conector USB 2.0 şi slot pentru card de memorie SD

  Conector USB 2.0 şi slot pentru card de memorie SD

  Bucuraţi-vă de viteza ridicată şi de avantajele accesului la capacităţi mai mari pentru transferul fotografiilor, al materialelor video şi al fişierelor MP3 muzicale folosind interfaţa USB 2.0. De asemenea, aveţi la dispoziţie capacităţi mai mari pentru a stoca fotografii, materiale video şi fişiere MP3 muzicale pe playerul dvs. Philips, prin introducerea unui card SD în slotul pentru card SD încorporat.

 • Vizualizaţi fotografii în diverse formate

  Vizualizaţi fotografii în diverse formate

  Vizualizaţi şi bucuraţi-vă de fotografiile dvs. într-o gamă largă de formate, inclusiv JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF, GIF, BMP şi HD JPEG – direct pe televizorul dvs. cu ecran lat! Transformaţi camera de zi într-o galerie foto şi împărtăşiţi amintirile frumoase împreună cu prietenii şi familia.

 • Cu SimplyShare bucuraţi-vă de fotografii, muzică sau filme pe televizorul dvs.

  Cu SimplyShare bucuraţi-vă de fotografii, muzică sau filme pe televizorul dvs.

  Partajaţi fotografii, muzică şi filme prin SimplyShare de pe smartphone-ul, tableta sau computerul dvs. şi savuraţi-le pe marele ecran.

 • Redaţi clipuri video în diverse formate

  Redaţi şi bucuraţi-vă de o gamă cuprinzătoare de formate video - de la formate de înaltă definiţie precum MPEG 1/2/4 (MPEG 4 Part 2), H.264, VC-1, H.263, VP6 (640 x 480), DivX Plus HD, DivX 3/4/5/6, Xvid, RMVB 8/9/10, RM, WMV (V9), AVI, TS, M2TS, TP, TRP, ISO, VOB, DAT, MP4, MPEG, MPG, MOV(MPEG 4, H.264), ASF, FLV (640 x 480), MKV, M4V - fără complicaţia de a converti fişierele. Doar apăsaţi Redare pentru a începe vizionarea clipurilor video sau a filmelor la o calitate cinematografică superbă, oferite cu un sunet surround intens.

 • Redaţi conţinut media de pe hard disk

  Relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de conţinutul media de pe hard disk, fără a vă face griji pentru compatibilitatea formatului de fişiere. Redaţi conţinutul pur şi simplu, ştiind că playerul dvs. Philips acceptă cele mai populare formate HDD precum FAT32, FAT etc.

 • Ascultaţi muzică din diferite fişiere media

  Ascultaţi muzica preferată - indiferent de formatul audio - şi savuraţi-o cu un sunet de o claritate excepţională. Playerul Philips permite accesul uşor la o gamă largă de formate audio de la Dolby Digital, AAC, RA, OGG, MKA, MP3, WAV, APE, FLAC, DTS, LPCM, PCM, WMA (V9), IMP/MS ADPCM şi WMA Pro.

 • Wi-Fi încorporat pentru a vă bucura wireless de suportul media conectat

  Cu Wi-Fi încorporat, vă puteţi accesa wireless conţinutul media. Puteţi să uitaţi de vizionarea incomodă la ecranul computerului, relaxaţi-vă şi savuraţi fişierele media la televizor - în confortul propriei sufragerii.

 • DLNA PC Media Link pentru a naviga prin conţinutul PC-ului şi al reţelei la domiciliu

  DLNA PC Media Link oferă un acces uşor la conţinuturile video, foto şi muzicale de pe PC-ul dvs. sau de pe reţeaua la domiciliu. Prin conectarea playerului dvs. media la reţeaua la domiciliu, veţi putea accesa informaţii din toate dispozitivele certificate DLNA. Navigaţi prin colecţia multimedia de pe playerul dvs. prin apăsarea unui buton.

 • Net TV pentru servicii online populare pe televizorul dvs.

  Experimentaţi o selecţie bogată de servicii online cu Net TV. Bucuraţi-vă de filme, imagini, divertisment şi informaţii şi alt conţinut online direct pe televizor, prin playerul media Philips HD oricând doriţi. Conectaţi pur şi simplu playerul direct la reţeaua de domiciliu fie prin conexiunea prin cablu, fie prin conexiunea wireless, apoi navigaţi şi selectaţi ce doriţi să urmăriţi cu telecomanda. Meniul Philips vă oferă acces la servicii Net TV populare potrivite pentru ecranul televizorului.

Vezi toate Specificaţile
 • Furnizarea serviciului Net TV depinde de ţară şi se supune condiţiilor de utilizare.
 • Serviciul BBC iPlayer este disponibil numai în Marea Britanie

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa