USB Hi-Speed 2011

  PLAYER HOME MEDIA

  Redaţi filme, muzică şi fotografii pe televizorul dvs.

  Explorează un univers bogat în conţinut multimedia fără niciun efort cu ajutorul Philips Home Media Player. Bucură-te de înregistrări video, de muzică şi de fotografii de calitate superbă din biblioteca de pe PC direct pe televizorul tău, fără a fi nevoie de conversia fişierelor. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

PLAYER HOME MEDIA

HDMI, USB 2.0, Sloturi pentru carduri SD/SDHC HMP4000/12 Caută produse similare

Redaţi filme, muzică şi fotografii pe televizorul dvs.

cu ajutorul unui card SD, a unui port USB sau Hard disk

 • Vizualizaţi fotografii în diverse formate

  Vizualizaţi fotografii în diverse formate

  Vizualizaţi şi bucuraţi-vă de fotografiile dvs. într-o gamă largă de formate, inclusiv JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF, GIF, BMP şi HD JPEG – direct pe televizorul dvs. cu ecran lat! Transformaţi camera de zi într-o galerie foto şi împărtăşiţi amintirile frumoase împreună cu prietenii şi familia.

 • Conector USB 2.0 şi slot pentru card de memorie SD

  Conector USB 2.0 şi slot pentru card de memorie SD

  Bucuraţi-vă de viteza ridicată şi de avantajele accesului la capacităţi mai mari pentru transferul fotografiilor, al materialelor video şi al fişierelor MP3 muzicale folosind interfaţa USB 2.0. De asemenea, aveţi la dispoziţie capacităţi mai mari pentru a stoca fotografii, materiale video şi fişiere MP3 muzicale pe playerul dvs. Philips, prin introducerea unui card SD în slotul pentru card SD încorporat.

 • Funcţie de copiere, transfer sau ştergere a fişierelor uşoară

  Funcţie de copiere, transfer sau ştergere a fişierelor uşoară

  Partajaţi-vă clipurile video, fotografiile şi muzica cu familia şi prietenii în propria cameră de zi. Playerul Philips vă oferă funcţia de copiere, transferare sau ştergere a fişierelor prin simpla atingere cu vârful degetelor.

 • Ascultaţi muzică din diferite fişiere media

  Ascultaţi muzica preferată - indiferent de formatul audio - şi savuraţi-o cu un sunet de o claritate excepţională. Playerul Philips permite accesul uşor la o gamă largă de formate audio de la Dolby Digital, AAC, RA, OGG, MKA, MP3, WAV, APE, FLAC, DTS, LPCM, PCM, WMA (V9), IMP/MS ADPCM şi WMA Pro.

 • Windows Media Video pentru redarea filmelor de pe PC

  Cu Windows Media Video, puteţi reda fişiere video pentru PC la televizor. Savurarea acestora cu prietenii şi familia devine de asemenea mult mai uşoară. Puteţi să uitaţi de vizionarea incomodă la ecranul computerului, relaxaţi-vă şi savuraţi fişierele WMV preferate la televizor - în confortul propriei sufragerii.

 • Redaţi conţinut media de pe hard disk

  Relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de conţinutul media de pe hard disk, fără a vă face griji pentru compatibilitatea formatului de fişiere. Redaţi conţinutul pur şi simplu, ştiind că playerul dvs. Philips acceptă cele mai populare formate HDD precum FAT32, FAT etc.

 • Redaţi clipuri video în diverse formate

  Redă şi bucură-te de o gamă cuprinzătoare de formate video - de la formate de înaltă definiţie precum MPEG 1/2/4 (MPEG 4 Part 2), H.264, VC-1, H.263, VP6 (640 x 480), Xvid, RMVB 8/9/10, RM, WMV (V9), AVI, TS, M2TS, TP, TRP, ISO, VOB, DAT, MP4, MPEG, MPG, MOV (MPEG 4, H.264), ASF, FLV (640 x 480), MKV, M4V - fără complicaţia de a converti fişierele. Doar apasă Redare pentru a începe vizionarea clipurilor video sau a filmelor la o calitate cinematografică superbă, oferite cu un sunet surround intens.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa