boxă cu andocare

  Calitate a sunetului şi stil excepţionale

  Boxă cu andocare Philips şic şi elegantă asigură sunet uimitor de pe iPhone/iPod cu tehnologia PureDigital. Bucuraţi-vă de controlul avansat cu senzor de proximitate şi telecomandă intuitivă care completează designul şi finisajele boxei.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Calitate a sunetului şi stil excepţionale

Obsedat de sunet

 • Tehnologie de procesare pur digitală pentru cea mai bună calitate a sunetului

  Tehnologie de procesare pur digitală pentru cea mai bună calitate a sunetului

  Tehnologia avansată de procesare a sunetului pur digitală oferă o performanţă acustică mult superioară în comparaţie cu tehnologia de procesare audio analogică convenţională de care dispun playerele cu andocare care utilizează ieşirea audio analogică de la un iPod/iPhone. Prin captarea ieşirii audio digitale de la iPod/iPhone şi utilizând procesarea digitală în fiecare etapă a circuitului, este produs un coeficient semnal/zgomot mult mai mare. Rezultă o claritate inegalabilă a sunetului în echilibru perfect.

 • Senzor de proximitate pentru a activa panoul de control cu fundal iluminat

  Senzor de proximitate pentru a activa panoul de control cu fundal iluminat

  Majoritatea electrocasnicelor de calitate excepţională pentru audiofili permit închiderea afişajului – pentru a vă bucura la maxim de muzică şi pentru ca puterea să fie concentrată pe reproducerea sunetului. Cu caracteristica senzor de proximitate, vă puteţi bucura şi dvs. de aceasta. îndepărtaţi-vă şi tastele funcţionale iluminate se sting automat. Când apropiaţi mâna, tastele funcţionale se aprind astfel încât să controlaţi muzica fără dificultate.

 • Tuburi de bas precis acordate pentru reproducerea unui bas adânc şi compact

  Tuburi de bas precis acordate pentru reproducerea unui bas adânc şi compact

  Volumul acustic generos de 3L alocat fiecărui woofer este aliniat perfect cu canale de bas cu retur pentru a furniza o performanţă cu adevărat impresionantă şi precisă a basului de la o boxă atât de compactă. Rezultatul - realism excepţional şi experienţă audio captivantă.

 • Aplicaţie gratuită DockStudio pentru radio prin Internet şi alte funcţii interesante

  Aplicaţie gratuită DockStudio pentru radio prin Internet şi alte funcţii interesante

  Aplicaţia gratuită adaugă o gamă de funcţii interesante boxei dvs. cu andocare. Puteţi să verificaţi vremea, să vedeţi ora şi chiar să folosiţi fotografiile preferate ca tapet. DockStudio vă permite de asemenea să ascultaţi mii de posturi radio din întreaga lume prin Internet. Mai multe actualizări pentru noi funcţii şi faţete vor fi disponibile în curând.

 • Volum acustic optim pe măsura cerinţelor boxelor

  Designul Smart sound vă oferă reproducere de cea mai mare calitate a basului. Volumul acustic alocat fiecărui driver de medii este pe măsura cerinţelor acustice. Frecvenţele joase sunt redate profund şi precis – furnizând un bas puternic şi amplu.

 • Parte posterioară curbată senzual pentru eleganţă şi sunet precis

  Liniile pure şi senzualitatea capacului posterior curbat oferă un aspect fabulos şi, în plus, creează o structură mai eficientă pentru acustică. Proiectată cu atenţie, linia curbă măreşte rigiditatea incintei boxei, reducând substanţial rezonanţa internă care are ca rezultat o reproducere mai precisă şi mai naturală a sunetului. Beneficiaţi de boxe cu aspect încântător şi sunet senzaţional.

 • Design de excepţie cu sau fără iPhone/ iPod andocat

  Conectaţi-vă iPod-ul sau iPhone-ul şi staţia de andocare Fidelio arată grozav. Scoateţi dispozitivul şi arată încă frumos. Spre deosebire de alte staţii de andocare, această staţie de andocare este concepută să arate superb, indiferent că este conectat sau nu un dispozitiv. Adăugaţi o nuanţă de eleganţă raftului sau desktop-ului dvs. cu acest dispozitiv care atrage atenţia.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa