boxă cu andocare

  Sunetul care se potriveşte în căminul dvs.

  Asigurând sunet surprinzător de bogat şi de amplu, această boxă cu andocare compactă DS1150/11 se sincronizează automat cu setările orei de pe iPod/iPhone. Bucuraţi-vă de o lampă de noapte reglabilă şi de comoditatea încărcării unui al doilea dispozitiv mobil prin USB. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

boxă cu andocare

cu conector cu 30 de pini, pentru iPod/iPhone, Port USB pentru încărcare, 6W DS1150/11 Caută produse similare

Sunetul care se potriveşte în căminul dvs.

Obsedat de sunet

 • Conectaţi orice iPod/iPhone, chiar şi în carcasă

  Conectaţi orice iPod/iPhone, chiar şi în carcasă

  Portul de andocare cu arc proiectat inteligent se adaptează fără efort la orice iPod sau iPhone, fără adaptoare speciale. În plus, funcţionează chiar şi cu cele mai protectoare carcase – este suficient să andocaţi iPod sau iPhone aşa cum este. Acum puteţi să vă bucuraţi cu adevărat fără bătăi de cap de muzică.

 • Aplicaţie gratuită DockStudio pentru radio prin Internet şi alte funcţii interesante

  Aplicaţie gratuită DockStudio pentru radio prin Internet şi alte funcţii interesante

  Aplicaţia gratuită adaugă o gamă de funcţii interesante boxei dvs. cu andocare. Puteţi să verificaţi vremea, să vedeţi ora şi chiar să folosiţi fotografiile preferate ca tapet. DockStudio vă permite de asemenea să ascultaţi mii de posturi radio din întreaga lume prin Internet. Mai multe actualizări pentru noi funcţii şi faţete vor fi disponibile în curând.

 • Sincronizare automată a ceasului cu iPod-ul/iPhone-ul când este andocat

  Atunci când conectaţi şi andocaţi, această staţie de andocare va sincroniza automat ceasul cu iPod-ul/iPhone-ul dvs.

 • Putere totală de ieşire 4 W RMS

  RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră, sau mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. În principiu, amplificatoarele sunt limitate de energia electrică pe care o pot amplifica şi boxele de energia electrică pe care o pot converti în energie sonoră, fără a distorsiona semnalul audio. Cu cât mai mare este puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa